Ovulace místo menstruace?

tomipaci
19. kvě 2024

Ahoj holky,
jsem.dnes 35 DC, normálně mívám cyklus +- 32 dní, někdy přijde dřív někdy později, ale těch 35 je strop. Od včera se začal objevovat čirý táhlý hlen, úplně jako u ovulace, bolel mě i podbřišek, zkusila.jsem.tedy dnes ovu test a přijde mi pozitivní? Jak je to možné? Od 14. DC jsem asi 6 dní špinila, byla jsem i u doktora, ten říkal, že je to nejspíš ovulační krvácení, ale ovulaci nepotvrdil. Tak co se.to.ted děje? Tak moc se mi posunula ovulace? Nebo test není pozitivní a nic to neznamená? Děkuji za případné odpovědi 😊

lemamama
19. kvě 2024

Osobně si myslím, že jsi těhotná, těhotenský test si zkoušela?

lencaa11
19. kvě 2024

@tomipaci buď je to ovulace a nebo těhotenství vyzkoušela bych TT test ...

tomipaci
autor
19. kvě 2024

@lemamama děkuji za odpověď, TT jsem dělala v pátek a byl negativní, přiznávám, že jsem v tu dobu zkoušela i ovulační a na něm byl jen lehounký náznak druhé čárky, obrovský rozdíl oproti dnešnímu 🤔
Jde mi o.to, jestli je tento ovu test pozitivní? Zdá se mi totiž,.že kontrolní čárka není úplně stejně silná jako testovací

volfikovi
19. kvě 2024

@tomipaci řekla bych že ovu test je pozitivní

j.a.n.i
19. kvě 2024

Taky bych řekla, že takhle jasně pozitivní ovulační test jsem nikdy neměla 😉👍

chlapecektehu
19. kvě 2024

Možné je všechno, já měla pozitivní ovulační test v době, kdy jsem měla očekávat menstruaci (32DC) test jsem měla jasně pozitivní jako vy. Teď jsem 18+6 TT.

trki
19. kvě 2024

@tomipaci ja mela toto mela minuly mesic- totalne posunuty cyklus a ovulaci az 35 den cyklu 🫣

hennrietta
19. kvě 2024

Ovulace se mohla posunout nebo jsi měla jeden anovulační cyklus.

tomipaci
autor
19. kvě 2024

@tomipaci tak tt vyzkoušený a negativní, takže asi posunutá ovulace

themuffin
19. kvě 2024

@tomipaci já měla taky jedinkrát v životě ovulaci až 32dc, čekala jsem už dávno menstruaci. Test se zdá být pozitivní, ale, že to aplikace vyhodnotila jako low je zvláštní