Hezky den holky, mám otázku. Před prvním tehotenstvím které zkoncilo zt sem měla ovulaci vždy v půlce cyklu. Po druhem biochemickem těhotenství sem o ovulaci na dva cykly přišla. Teď sem mi vratila a na 100% vím že byla od odpoledne 28.7.-29.7. do odpoledne (ovulaci bezpečně poznám) dostala sem ji o dva dny dříve než vždy a tak mě zajímá jestli mám i ms očekávat o dva dny dřív? Jde o to že se s přítelem snazim již o 3 miminko, když dvě předchozí nevysli a spali sme spolu 5 a 2 dny před ovulací takže šance by tam byla otázka je jestli se případně udrží (ano jasně ze testovat budu až po zmeskane ms, pokud bude mít zpoždění). Děkuji za odpovědi, cykly mám po 28dnech -+ 2 dny ..
@nikjean moc děkuji za odpověď 😊 a ještě se zeptam, kdybych si chtěla počítat dpo tak to mám počítat 1dpo že je 30.7.? Když sem to vlastně měla z jednoho dne na druhy ?
@teress1215 ovulace netrva dva dny..bud byla 28 nebi 29.7 ..to poznas jen kdyz neris teplotu bazalni☺️
@michaelarousova trva 24 hodin ne ? Což je jeden den a pokud sem ji měla odpoledne 28.7. do odpoledne 29.7. je to podle mě jeden den 😀
Vím kdy mám ovulaci 😊 znám své tělo dobře a na to sem se neptala
@teress1215 Ovulace netrvá 24h, ovulace je jeden jediný moment, kdy praskne folikul a uvolní zralé vajíčko.
Pokud nesleduješ BT a další symptomy, nemůžeš s určitostí říct, že ovulace byla. Ale obecně ano, pokud se ovulace dostaví dřív nebo později, posune se tím i menstruace.
@teress1215 pokud nemeris tak proste nevis kdy presne byla☺️
@michaelarousova tak proč mám ten hnusnej hlen jednou za měsíc když nepoznám ovu ? 🤔 teď sem z toho ještě větší magor než před tím 😂
@madbetka myslela sem že když mám ten táhlý hlen že je to ovulace 🤷🏼♀️ Tak já už nevím, sem z toho jelen 😂
@teress1215 Táhlý hlen je jeden z příznaků blížící se ovulace, ale já ho mám třeba 2-3 dny před ovulací (kterou potvrzují měřením BT).
@madbetka Jo takhle to je 🤔 tak pořad sance je, spali sme spolu den po tom kdy hlen skončil 😁 děkuji za vysvětlení 😊
@teress1215 Obecně se cca 5 dní před a 2 dny po ovulaci berou jako plodné dny, během kterých je možné otěhotnět (ze styku před ovulací počkají spermie na vajíčko, u styku po si zase umí chvíli počkat vajíčko). Takže jste se velmi pravděpodobně trefili a šance určitě je, držím palce 🙂
@madbetka děkuji, příznaky bych na to měla ale všechno se da vsugerovat 😊 tak teď uvidíme jestli mrška dorazí, to čekání je nekonečný
@teress1215 a ja mam treba ruzne dlouhou lutealni fazi, to vim, protoze sem merila BT. takze kdyz mam posunutou ovulaci, vubec to neznamena, ze budu mit posunutou i menstruaci 🙈 a nechci ti radit neco, na co se neptas, ale lepsi je na to vubec nemyslet 😅
@gbp aha aha 🤔 no podle toho co sem se teď dozvěděla by mi ovulace měla vycházet cca podle aplikace, takže tím pádem ovu teda dřív nebyla, já měla za to že když je ten hlen že už je to ovulace ale jaksi sem se spletla 😀
@teress1215 ja mam treba ten hlen pred, nekdy min, nekdy skoro vubec. v den ovulace uz ne a ani chut na sex ne, jen predtim. ale obecne jsem dost vsugerovavaci typ 😅 takze kdyz sem to sledovala, bylo mi vselijak temer stale. ale tim si asi musi projit kazda, ktere se nepodari hned. prp me to treba byla dlouha, ale taky dost obohacujici cesta, ikdyz nebyla snadna, jsem za ni vdecna. ono to prijde ve spravny cas...
@gbp já bych si ho asi nevsimla kdybych ho neměla na kalhotkách a co mě nenapadlo, vzala sem ho mezi prsty jestli se táhne 😂
Mě už se podařilo dvakrát ale, jednou ZT na konci 9tt a podruhé biochemické 😏
Když doma ani jedno dítě nemám je jasné že si ho přeji .. a ano vím že všechno má svůj čas to už sem si za tu dobu od revize uvědomila také 😊
@teress1215 drzim palce, at brzy prijde ❤️
@teress1215 pokud se tento měsíc nezadaří, zkus měřit teplotu,je to tak nějak nejspolehlivější 😊 kdysi jsem někde četla nějakou studii okolo ovulace a většina žen, která si byla 100% jistá, že na sobě ovu pozná, se prostě o pár dní spletla 🤷🏻♀️
@izzylka tak holky psaly ze když mám hlen ze za par dni ovu prijde a takový hlen sem měla i v lednu a otěhotněla sem na první dobrou 😊 ale pokud se nezdari tak to vyzkousim jen se mi nechce teploměr strkat tam dolu, nejde to třeba jinak ?
@gbp děkuji 🍀
@teress1215 dá se měřit i v puse ☺ každé ráno, hned po probuzení +/- ve stejnou dobu 😊 ale dole je to měření takové přesnější, no 🤣
Ahoj ja mam tahly hlen cca 5 dni az tyden pred ovulaci. Mam vždy tahly, bilkovy a pote hodne moc mokro.
(Merim BT, potvrzeno i testem)
@izzylka tak s časem to bude trochu těžší protože do práce vstávám ve 4:30 a o víkendu se mi takhle vstavat nechce 😂 je tam nějaké časové rozmezí které muže byt ?
@teress1215 ono je lepší fakt ve stejnou dobu, pak se u někoho co hodinu ta teplota o trochu zvedá a už by to nemělo ten efekt. Některé holky si nařizují budíka...změří a spí dál 🤣
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pakliže byla ovulace dříve, i ms přijde dříve - to samozřejmě platí i naopak.