Ovulace, kotryhelový čaj, Gynex, kyselina listová

coreprincess
21. zář 2016

Holky taky se snažíte o mimi? Ja zacala brat asi mesic zpet gynex. A v po jsem si koupila kotryhel a listovku. Mate s temito ,,bylinkami, .. zkušenosti?
Berete taky? Pomaha to k otěhotnění? Pripadne priblizi nebo oddali to ovulaci? Prosim o Vaše zkušenosti a rady 🙂

janickajana
21. zář 2016

@coreprincess kyselinu listovou jsem brala taky a pila kontryhelový čaj. Po práškách jsem nemohla otěhotnět a řešila jsem to asi po 4 měsících po vysazení. Strašně špatně jsem to dostávala. Párkrát i vyvolávací injekcí. Doktor zjistil že nemám ovulaci tak mi nasadil Clostilbegyt. Dva měsíce na to jsem otěhotněla. Pak mi dal na udržení Ultrogestan. Myslím že by mi listovka ani čaj nepomohl. Pomohl až doktor. Kamarádka zase otěhotněla asi po půl roce od vysazení prášků a brala listovku a pila kontryhelový čaj a otěhotněla normálně. S tím čajem dokonce měla pravidelnou menstruaci.
Doufám že jsem tě nevystrašila jen prostě každá jsme jiná ☺ Přeji hodně štěstí a brzké otěhotnění ☺

leymea
21. zář 2016

@janickajana presne jak rikas. Me asi taky pomuze az doktor :-/ ale docela se toho clostilbegit bojim. Cetla jsem zrovna ne pozitivni nazory.

upuska
21. zář 2016

@janickajana jak doktor zjistí, že neni ovulace?

jinak já mám v sobě balení Gynexu, teď jsem zařadila Jeřáb ptačí a doktor mi napsal vitamin E...budu uzavírat 6.cyklus "snažení" výsledek tedy nikde a ani MS nechodí pravidelně.. 😕

janickajana
21. zář 2016

@upuska Doktor to zjistil z odběrů krve, když jsem mu řekla že se mi nedaří otěhotnět.
@leymea Mě pomohl tedy. Je jasný že nic zdravého to nebude. Ale když chce člověk mimi, tak doktorovi věří a vyplatilo se ☺

upuska
21. zář 2016

@janickajana děkuju, já jsem si právě řikala, jestli to jde z krve nebo ne..protože jsem četla, že i když vidí na ultrazvuku folík, tak ten pak nemusí prasknout..já při MS dost silně krvácim, což prý může být příznak toho, že ovulace nebyla..tak mi to nedalo a tenhle cyklus jsem zkusila testy, ale ač čárka sílila, tak nezesílila do intenzity té vzorové..trochu si namlouvám, že jsem jen netrefila správný čas, ale dost možná fakt neovuluju

emysicka
22. zář 2016

tak já beru inofolic a kotryhelový čaj se mi krásně osvědčil, ovulace byla bolestivá, tak jsem věděla kdy ji mám a hned první měsíc pití čaje // 🙂 ... no a u prvního těhotenství mi pomohl inofolic, taky hned první měsíc užívání (ten mi doporučila Dr.) // 🙂

coreprincess
autor
22. zář 2016

@emysicka tak to taky doufam, že ovu poznam :D (i kdyz na bolest se netesim ) :D

kristynabayer
22. zář 2016

Ja v cervnu vysadila ha skoro po 15 letech. Prvni mesic jsem nic neresila, zacala jsem brat jen Femibion kvuli listove kyseline, ms prisla s mirnym zpozdenim. Pak jsem si rekla, ze vsemu zkusim pomoci a zacala jsem si delat "koktejl"- 2 sacky kontryheloveho caje, 18 kapek Gynexu, 2 sacky Nosifolu a to jsem denne nosila a popijela pres den v praci. Mozna i diky tomu mam ms pravidelnou a usg potvrzenou ovulaci a to ani ne 3 mesice od vysazeni ha. Mam v planu zkusit jeste jerab ptaci a obcas misto caje kontryhelove kapky.

leymea
22. zář 2016

@coreprincess je to prijemna bolest 😀