Delala jsem si ovulacni test minuly patek v poledne, carky byly dve a kontrolni uz docela silna. Tak jsem si rikala, ze dalsi den uz asi bude test pozitivni, ale v sobotu v poledne uz byla kontrolni carka naopak slabsi. V patek jsme bohuzel sex nestihli, ale v sobotu rano byl, myslite, ze jsme mohli tu ovulaci stihnout a mohlo se povest?
Vim, ze se vsude doporucuje mit sex idealne, kdyz je test pozitivni, ale me i v ten patek prislo, ze by ta kontrolni carka mohla byt jeste silnejsi.
Ted je tyden po, ale stejne asi na nejake testovani je brzy ze?
Diky za vase zkusenosti
@martinie88 moc dekuji za zkusenost. A kdyz ovulace konci, je to tak, ze testy postupne zase slabnou, nebo je to skokově, ze kontrolni carka stale sili a pak najednou temer zmizi?
@dzalli Ja testovala 7 mesicu, nez sedcera podarila a nektery cyklus carka treba 2 dny mizela a nektery cyklus byl test vecer temer pozitivni a rano na nem nic nebylo. Podle me muze byt kazdy cyklus jiny🌺 Dulezite je cca 2 dny pred a nebo nejdele den po ovulaci mit sex a uz jen cekat na test🙂
@dzalli asi záleží za jak dlouho ta ovulace proběhne, protože mě teď třeba so ovulace postupně sílily a den po pozitivním testu už byla druhá čárka strašně slabounka.
@valerienatalie7 delka cyklu se pocita od prvniho dne MS (cili u vas od 18.2.) az do dne, nez zacne dalsi ms. A ovulace (plodne dny) by mela teoreticky nastat kolem pulky toho cyklu. Ale ja treba mela cyklus 35dni a ovulaci jsem testovala cca od 16dne a nic. A podle ovu.testu jsem zjistila, ze mi ovulace nastala az 26.den cyklu.
@veronika917 to jo...ono je to stejne vzdycky trochu vabang🙂 Ja jsem mela ovulaci hrozne pozde, tak jsem ted zacala uzivat gynex, pit caje a dalsi veci. A ovulace se mi posunula, ale ted zas nevim, jak dlouhy ten cyklus bude... a zacinam citit takovy tlak v podbrisku, tak spis bych tipla, ze to asi zase nevyslo:P
@dzalli ja jsem začala pít předešlý cyklus kontryhel a ovulace se mi taky posunula o 10 dni a cyklus se mi tím pěkně protáhl, ale teď už přišla ovulace krasne 13. den, tak doufám, ze se zadarilo.
@veronika917 tak drzim palce, ja uz v minulych mesicich citila i tehotenske nevolnosti, bolesti bricha a nevim co vsechno....a vzdycky falesně březí🙈 tak uz se radsi snazim na to vubec nemyslet.
@dzalli jo, ja už jsem taky takhle par měsíců těhotná 😅 je to fakt na zblazneni. Ale teď jsem rozhodnuta nepropadat fantaziim 😀
@veronika917 tak drzim palce, at to vyjde! My ted cekame, zda prijde nebo ne:D a modlime se!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dzalli Ahoj, pokud v poledne nebyl test uplne pozitivni tak mohl byt vecer, kdyz jsi netestovala. Ovulace nastava po 12-24h( nekde uvadi i 48h) od pozitivniho testu, takze si myslim, ze sobota rano je idealni🌺 Ja osobne nemam nikdy testy uplne pozitivni a otehotnela jsem🙂 Drzim palce at MS neprijde 💗