Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat. S partnerem jsme byly spolu v sobotu a plodne období mě vychází od neděle do čtvrtka. Ovulace si myslím byla v pondělí nebo ve středu( podle hlenu a bolesti břicha). Je možné aby si spermie počkali tak dlouho na vajíčko? Nikdy jsem se nijak neměřila ani nehlidala. Poprvé jsem otěhotněla hned první měsíc, jak byl hlen tak jsme spolu spali ob den a zadařilo se. Moc bych si přála holčičku a dle rad se má na holčičku zadělávat před ovulaci 😄(vím že to není 100%) ale nevím kdy teda přesně jak začne hlen nebo už před ? A je to někdo komu se takhle podařilo zadelat na holčičku nebo je to vážně 50 na 50?
@lidija1234 nám se dvakrát před ovulací podařila holčička 🙂 u prvního jsem to vůbec neřešila a je to kluk, tak nevím 😊
A když bych si zcela teda hlidat ovulaci a vyšlo by mě to pozitivní tak prý ovulace nastává až za dva dny je to pravda? Takže kdyby mě jeden den se potvrdila ovulace a ten den by jsme na to vlitli tak se to furt počítá jako dva dny před takže šance na holčičku? 😄 Vím že zdraví je základ ale doma mám už chlapecka a 3 dítě už nebude takže bych si fakt moct přála tu holčičku 😇
@lidija1234 Může být, je to do 24-48 hod od testu, opět je to velice individuální, já to mívala okolo těch 10-16h po testu max =) poznávám ovulaci podle bolesti. A otěhotněla jsem přesně takto, sex v den testu, druhý den ovulace = ale je to chlapeček=)
@lidija1234 stejně jako @laxesis
Sex v den pozitivního ovulačního testu a čekáme už druhého chlapečka 🙂 podle mě, tohle se moc ovlivnit nedá
@lidija1234 myslím, že ovulace po pozitivním testu přichází 12-48 hodin. My jsme spolu spali dva dny před pozitivním testem a pak až zase den po ovulaci. A je to holčička. V minulém těhu jsme se spolu spali před během i po ovulaci a taky to byla holčička, takže se asi podařilo opět před ovulací. Ale že bych byla na 100% přesvědčená, že to tak je, to nevím 😊 každopádně můžete zkusit a jak říkáte, hlavně zdravíčko 😊🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Záleží, jak kvalitní je partner má - do pondělí by mohly=) ale do středy ne, sice se uvádí, že přežijí i 5 dní, ale to je prý dost ojedinělé a vzácné, musí být naprosto vhodné podmínky atp. A ty rady o pohlaví jsou v zásadě o tom, že spermie nesoucí holčičí pohlaví prý vydrží dýl, ale ... jinak já mám hlen vždy až v den ovulace - den po, před nikdy, je to individuální.