Ahoj všem, jen tak pro zajímavost, je tu nekdo, kdo vi, ze na sobe bezpecne pozna ovulaci? A pripadne podle ceho? Nemyslim plodné dny, ty vim...ale přímo samotnou ovulaci, tedy uvolnění vajicka. Diky za Vaše zkušenosti.
@lstuchlova to si ale myslim, ze jsou prave ty plodne dny, tedy obdobi ovulace, to poznam taky. Me spis zajima, jestli nekdo pozna, kdy presne se vajicko uvolni.
@minieee No podle toho, jak se mi vypočítal termín porodu někdy se začátkem té bolesti, ale takhle přesně to podle nikdo nepozná.
Já si myslím, že to poznám, vždy mi to přímo exploduje v podbřišku, náhlá krátká intenzivní bolest, každý měsíc na jiné straně. Jde to až do třísla..do dvou tří dnů přijde bolest na inkriminované straně a známky ovulace, jako hlen a kovová pachuť v ústech.. ale je to opravdu jen má domněnka, že to je ono.
Den ovulace poznám tak, že mám ten den takove bolesti, že skoro lezu po zemi. V ostatních plodných dnech mě břicho spíš jen tlačí. Otěhotněla jsem na první pokus, dokonce při prvním nechráněném sexu 🙂
Mě vždycky píchalo v boku a to celkem dost,někdy jsem si brala i ibalgin. Pokaždé na střídačku, takže jsem i poznala, který vaječník je zrovna v akci. Já měla MS hooodně nepravidelnou, takže vždycky když mě 1 den bolelo na boku, tak jsem věděla, že přesně za 2 týdny můžu očekávat MS. Horší bylo když se stala nehoda a pak mě začal bolet bok, teď jsem zvědavá jak to bude probíhat, když jsem po porodu :D
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě bolí záda a břicho jako při menstruaci, trvá to den až dva.