Ovulace? Dnes či počkat do zítřka?

hanicka25
4. srp 2021

Ahoj holky, přikládám svůj graf BT a ještě k tomu jsem si prve dělala ovulační test, který mi snad poprvé ukázal obě hezky vybarvene čárky 🥳 ale, je ta druhá dostatečně silná? Nebo mám ještě počkat do zítřka? S manželem se většinou snažíme ob den kvůli spermiím aby trochu zesílily 💪😁 ale nechtěla bych to promeškat. Děkuju za názory 😁😊

klokanka31
4. srp 2021

@hanicka25 Nebylo by nejlepší zkusit dnes i zítra?🙂

sylvka
4. srp 2021

Takový jsem měla jedno odpoledne a snažili jsme se večer a ráno a je z toho holčička ❤️ tedy 24 týden 😃

hanicka25
autor
4. srp 2021

@klokanka31 myslíte ten sex nebo ovu test? 😄 Zkusím obojí.. Já jen že u některých co vypadal test že pozitivní je, tak ostatní měli jiný názor že testovací čárka musí být ještě silnější než ta kontrolní, jinak to je negativní 😄 Tak by mě to teď taky zajímalo.

hanicka25
autor
4. srp 2021

@sylvka tak to je super, moc gratuluju 🍀😊

klokanka31
4. srp 2021

@hanicka25 Ten sex ☺

tasimia
4. srp 2021

@hanicka25 klidně dneska, pojistila bych si to. Ovu přichází do 48h většinou a spermie něco vydrží 😉. Držím 🍀

tasimia
4. srp 2021

@hanicka25 jinak je to ukázkový, pozitivní test 😍

cuuza
4. srp 2021

Slez z koníka a naskoč na koně, příjemnou zábavu 😉

jako_mala_holka
4. srp 2021

Klidně dnes a pozítří, takhle jsme to většinou praktikovali my 😁 nebo když byla chuť, tak dva dny po sobě

martulka88
6. srp 2021

Má zkušenost: pátek potvrzen 20mm folikul na gyndě. Sex pátek/sobota/neděle. Dle BT ovulace v sobotu. Za dva týdny pozitivní TT.