Zdravím, jelikož se nějakou dobu snažíme bez úspěchu, tak jsem poprvé tento cyklus zkusila ovulační testy abych věděla kdy a jestli vůbec ovulaci mám. Cyklus mám 25 dní a začala jsem raději testovat od 1DC. Dle hlenu a bolesti v podbřišku mívám ovulaci někdy mezi 11-14 DC, ale testy neukázaly nic. Sice byly v tuhle dobu nejvýraznější, ale ne pozitivní. To znamená tedy, že ovulace nebyla? 🤔 Testuji stále dokud nepřijde MS pro jistotu, ten poslední test je dnešní a zdá se mi, že zase začínají být testy od včera výraznější, tak já tedy nevím, co myslíte?
@lencaa11 no nejvýraznější byly ty tři u sebe oddělený od ostatních a pak to začalo klesat a teď se mi zdá, že se to zase začíná vybarvovat 🤷♀️ nerozumím tomu 🙈
Řekla bych že teprve dojde ovu uvidíte podle dalších testu
@lencaa11 no nevím za 6 dní bych to měla dostat 🤔 tak uvidíme no
Nebo vyzkoušet tt třeba se zadařilo
Ovulační testy nemusí být vůbec spolehlivý. Já jsem to zkoušela několikrát, nikdy mi nevyšla ani tak silná čárka jako tobě a ovulace normálně každý měsíc dle ultrazvuku i měření bazální teploty probíhala. Myslím, že u tebe proběhla ovulace v očekávanou dobu, jen jsi nezachytila vrchol hormonu LH, který ovulaci spouští. To měření bazální teploty je narozdíl od testů spolehlivé 🙂.
@katule1990 aha 🤔 já myslela, že to spolehlivé právě je 🤷♀️ no nic tak pokud se teď opět nezadaří, tak zkusím to měření BT
@lencaa11 na to je asi ještě brzo 🤷♀️
5-6 dní do Ms někdy něco ukáže TT ale záleží opravdu kdy byla ta ovulace
@lencaa11 no uvidíme, jak ty ovulační testy ještě budou pokračovat a pak popřípadě zkusím tt
Urcite to spolehlive byt nemusi, je to jen orientacni. Rozhodne toto neznamena, ze u tebe ovulacd neprobiha. Spolehlive je mereni bazalni teploty a ultrazvuk 🙂.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vypadá to že ovu se chystá testovat dál ovu by měl bejt takto