Ahojky , chtěla bych se zepta .... již druhý cyklus si dělám ovulační testy a hlídám bazální teplotu . Minulý měsíc proběhlo vše tak , jak má . Ovulační test byl pozitivní a bazální teplota stoupla o 0,5stupně . Tento měsíc mi vyšel pozitivní ovulační test , ale bazální teplota nestoupla 😒 možná jen tak cca o 0,1 stupně . Nevíte , čím to je ? Co to znamená? Měla jsem vůbec ovulaci ? Díky za rady a zkušenosti 😉
@zlatkavlk Teplotu si měřím právě ve stejnou dobu - cca kolem půl 6 ráno ( dokonce i o víkendu si natahuji budík 😉 ) A testíky naopak pravidelně kolem půl 11dopoledne . No , tak uvidíme ... každopádně jsem to pojistili dostatečným ... 😅 ....byla bych moc ráda , kdyby to vyšlo ...
Ahoj holky, vysvětlíte mi některá, kdy mohla být ovulace? Popíšu svou situaci: 19.8. první den MS, 28.8. mě začal bolet podbřišek, 1.9. jsem začala špinit, přidal se průhledný hlen (do té doby byl bílý), špinila jsem do 3.9., pak mě i přestalo bolet břicho. Neměřím bazální teplotu ani moc nesleduji hlen, teď to bylo poprvé. Co jsem četla, tak ovulace probíhá až poslední den plodného hlenu, ale zase špinění je když praskne folikul. Můžete mi tedy některá říct, kdy asi proběhla ovulace? Jsem z toho nějaká zmatená. Děkuji 😎
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@malyprcek Ahojda, těžko říct s tím měřením, já jsem měřila a testovala cca půl roku, abych věděla jestli a kdy ovulace vůbec probíhá a nemůžu říct, že bych se pokaždé trefila s pozitivním testem a bazální teplotou do jednoho termínu. Testům bych asi věřila malinko víc než teplotě, ale záleží asi taky na tom, kde měříš, jestli ve stejnou dobu atd... navíc moje Dr mi říkala, že se může stát, že ovulace během cyklu někdy vůbec neproběhne, tak možná je to zrovna tvůj případ.... 😉