Ahojky jen jsem se chtela zeptat, podle vypoctu jsem mela 24.12. ovu, s pritelem jsme se tulili 26.12 je tam ta moznost ? jelikoz i menstruace si zacina kdy chce ,spatne se mi to pocita. Den pred udajnym ovu me bolely prsa a pak dva dny po tulení taky jen intenzivneji s neprijemnym tlakem v podbrisku (tedy 23.12. a pak 29.12), tak jestli to muze byt tim ze vypocty jsou spatne, ja uz sem z toho tumpachova 😀
Takže by to relativně mohlo vyjít. 😋😊
@lenikarna když nevíš kdy byla ovulace tak je šance vždy
😂😅
No kdyby dam za týden vědět. 😅
@lenikarna Jojo takže asi tak 😂 a to jsme měli jít v září na IVF a v červenci kuk 😂 jestli se snažíte a mas fakt cyklus jak podle plotu mě hrozne pomohl Utrogestan napsal mi ho doktor můžeš ho brát kontinuálně je to čistý progesteron. Je na doktorovi zda usoudí jestli je pro tebe vhodný ale já musím rict ze jsem byla happy MS přesně po 28 a celkem trvala 3 dny bez bolesti a oproti to u co to bylo tak slaboucke.
To ja zase tak neřeším jen jsem se chtěla zeptat když to nevyjde nevadí pokusíme příští měsíc a budu se muset naučit to zhruba odhadnout protože většinou ty dny bolavé jsou zhruba uprostřed mezi cykly. Jen md zarazil rozestup mezi bolavými dny jindy to mívám tři dny po sobě a konec
Urcite by to mohlo vyjit 😉
No asi, už třetí den mě bolí prsa a spodek no
Příští týden
Ještě ne dělala jsem dnes ráno. A naštěstí se objednávat nemusím prostě prijdu. Jen dneska ráno jsem měla jen hnědé špinění a teď už i trošku krve
Tak vypadá wd jsem to dostala tak teď nevím už vůbec
Měla jsem to dostat v pondělí a pondělí úterý jsem jen špinila
Pozitivní test a pak ms je nejspíš raný potrat.
Tak uvidíme
No tak zítra jdu k lékaři tak teď potřebují spíš podporu wd bude vše v pořádku jak víme od minulého pondělí špinim do dnes tmavě hnědé se srazeninkami ve formě nitek a při sebemenší námaze (středa ,čtvrtek pátek a dnes ) i se světlou krvi se srazeninkama nitek. Myslíte že to může být něco vážnějšího? Dost se bojím. Test jsem dělala ve středu pak i v sobotu a byl pozitivní
Bolesti nemám spíš nepříjemný pocit jak při menstruaci
Jsme v 5tydnu a vše je v pořádku. 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Výpočty nejsou moc přesné. Počítají s pravidelným cyklem a luteální fází dlouhou 14 dní. Jestli si chceš hlídat ovulaci, zkus třeba ovulační testy nebo měřit bazální teplotu. Ale nejlepší co můžeš udělat, jestli chceš otěhotnět, je nic nepočítat 🙂