Ovulace během menstruace, je to možné?

lucypuky
2. zář 2012

Ahoj holky. Snažime se s přítelem o miminko a už jsem myslela že se to možna podařilo ale začalo mně hodně bolet podbříško jak pred mrchou. Mrcha ale nikde. Mněla zpoždeni cca 8 dnů a to nepřišla menstruace ale jenom špineni které se těď změnilo v hodne slabou menstruaci což neni u mně zvykem. ( po vysazení antikoncepce jsem mněla spiš silnou než takhle slabou). Těď je to jenom 2 den co mi začala a mam zase bolesti v podbříšku, stejné jako při ovulaci (citim hodně vaječníky a spiš takove picháni v podbříšku) . Myslite že je možné abych v průbehu menstruace mněla ovulaci ? Děkuji za reakce 🙂

bajana
2. zář 2012

a skusala si tehotensky test? a inak ovulacia moze byt aj cez menstruaciu

lucypuky
autor
2. zář 2012

@bajana zkušala som ale ešte ked mi menštruacia meškala asi 2 dni čo je tak min týžden dozadu vtedy bol negati.. Odvtedy nie. Mysliš že to pobolievanie podbruška a pichanie vaječnikov može byt skor priznak tehu?

bajana
2. zář 2012

ja by som skusila test znovu, mozne je vsetko....mas nejake ine priznaky? tu je ich celkom dost http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/prvni-...

lucypuky
autor
2. zář 2012

@bajana noo prsa mně nebolej vůbec.. ale rozhodne jsem vic plačliva a precitlivela, vytok jsem mněla taky, hlad mam ted porad a mam hroznou chut na sladke co jsem predtím nemněla, nevolnost jsem taky za posledny týden měla par krat ale to by pri tehu bylo asi porad ne ? Ja jsem pravě měla fakt pocit že už jssem tehu bylo mi i špatne ale pak jak byl negativni test tak jsem si rekla že to je psychika a že asi moc chci 🙂 no ale picha mně v břiše ted porad a menstruace je fakt slaba oproti tomu co mivam.. tak uvidíme udělam si tenhle týden dalši test 🙂 snad to je tehu a žadnej hormonalni problem 🙂 ovulacia pri menštuacii by nebola uplne idealna ...

bajana
3. zář 2012

so svojimi nulovymi skusenostami si myslim, ze nonstop nevolnost nie je podmienka 🙂 daj vediet, ked otestujes, a ak nic, tak by som asi pockala na dalsiu mrchu ci pride a tak zasla k dokimu....alebo si skus merat BT, my sa tiez snazime o mimco a zatial sa nedari, tak som to spomenula doktorke a ona mi kazala merat BT aspon 3 mesiace, aby sme zistili, ci a kedy ovulujem....ovulka mi chodi pekne na 12 den, takze tam asi problem nebude.....pockam este mesiac a potom tam naklusem znovu....drzim palce!

slundo
3. zář 2012

taky bych zkusila test....nevolnosti nemusí být souvislé, někdy se Ti jen z ničeho nic obrátí žaludek - z vůně, jídla nebo je tak....jinak ovulace během menstruace být může 🙂

lucypuky
autor
3. zář 2012

@bajana jj dam určite vediet dneska kupim test. Rano som vstala zase s pichanim podbruška a už ani nešpinim vobec divne. No premýšlala som že si budem merat BZ aby som vyzkušala ako funujem vobec ale pride mi to hrozne komplikovane graf a pod.. 🙂 a musiš sa merat vždy v tu istu hodinu ?

bajana
3. zář 2012

nie je to take zlozite, tu http://www.fertilityfriend.com/ sa da celkom dobre orientovat, ak vies trochu AJ, do grafu sa ti pekne zapisuje automaticky teplota, ktoru zadas...meria sa pred vstanim z postele, pokial ta budi rano budik v rovnakom case, tak to mas najlepsie....cez vikend to stiham vacsinou do hodiny od bezneho casu merania (co je snad v pohode)....niektore holky si davaju budika trebars na 4:00, to by som ja potom mala problem znovu zaspat....inak kupila som si teplomer asi za 80Kc s flexi hrotom, ukazuje 2 desatinne miesta....graf ovulku pekne ukaze sam, potvrdzuje aj vyskyt plodneho hlienu

a snad to nebudes potrebovat a najdes // 🙂

lucypuky
autor
3. zář 2012

@bajana Dakujeeem noo dufam v to 🙂) ale ak nahodou nie tak vyzkušam tu BT dakujem za navod 🙂 dam vediet ako som dopadla 🙂 ako dlho sa vy snažite o mimčo ?

bajana
3. zář 2012

no snazime ... 🙂 nedavame si pozor uz vyse rok, ale o nejakom intenzivnom snazeni sa neda hovorit, takze este nepanikarim...posledne 3 cykly meriam BT a "snazenie" sa nam nepodarilo trafit v spravnu dobu ... ale min. tyzden sme trafili ovulku (podla grafu) tak uvidime...

lucypuky
autor
3. zář 2012

oo tak to by bolo super to by mohlo vyjst 🙂 budem držat palce 🙂 ja som si dnes urobila test a negativny ale robila som ho v priebehu dna nie rano :/ vo štvrtok som objednana ku gynekologičke tak som zvedava čo povie že je pričina tej slabej menštruacie a bolesti podbruška ..

bajana
6. zář 2012

@lucypuky tak ako si dopadla? ja mam prave 20DC, ale povedala som si, ze pred ocakavanou MS uz nebudem testovat....ale nemam nejaky super pocit, asi budeme pokracovat dalej v snazeni....no ved uvidime...

lucypuky
autor
16. zář 2012

@bajana Ahooj 🙂 tak pričinu nevie nejak to neriešila tvarila sa ako keby to bolo normalne 🙂 no v každom pripade mi predpisala Duphaston takže akurat mám 16DC a začala osm včera brat duphaston .. pri ovulacii sme sa poctivo snažili tak snad to videe už sa neviem dočkat konca mesiaca 🙂 ale tiež sa nebudem nejak ponahlat s testovanim ..
vyzkušala som ovu testy a parada presne mi ukazali kedy mi začina ovulacia 🙂

nikyninasi123
16. bře 2016

muzu testovat evulaci v dobe menstruace dnes mi zacala MS

nikyninasi123
19. bře 2016

@lucypuky ahoj poradis mi mi kdy mam testovat ovalaci kdyz uz jen spinim po skonceni MS 🙂