Holky moje zeptám se tady, výjimečně ode mě na něco jiného než jestli někdo vidí na testu ducha.
Jde mi o ovulaci, poznám ji na sobě- poslední 2 měsíce i potvrzena lékařem. Ale jde mi o to jak ji vnímáte?
Mě je při každé ovulaci neskutečně špatně od žaludku ,bolest břicha taková že to musím až rozdýchávat, ale to vždy po necelé hodině přejde. Přes den plná energie , večer jak přejetá. Taky se říká že během ovulace by měla byt pleť krásná vypnutá a zářivá, mě se pravidelně u ovulace delaji pupinky a po ovu až do další ovu mám klid 😃
Takže, jak ovulaci vnímáte a pozorujete na svém těle vy?
@broubelinka vždy pár dní před jsem šíleně nadrbaná. Jsou to jediné dny, kdy přijdu se sexem sama od sebe. 😆 A pak mě pokaždé bolí a píchá na jedné straně (podle toho, který vaječník se zrovna činí),to trvá tak cca půl dne a pak to přejde v bolest celého spodku. Někdy si až připadám, jak když mě někdo nakopl mezi nohy. To taky trvá cca půl dne. Pak mi libido klesne na bod mrazu a za pár dní přijde harpyje já. 😂 Ovulace je pro mě bolestivější jak menstruace, ale zas aspoň si jí poznám... Ale pleť mám v tu dobu z celého měsíce nejhezčí. Takže je to období, kdy se cítím i po fyzické stránce příjemně. 🙂
Až po porodech co jsem měla tak poznám ovulaci píchání na vaječnících a střídá se to.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nijak. Kdybych neměřila bt,tak bych nevěděla jestli a kdy byla.