Ahoj! Snazime se o miminko uz delsi dobu a zajimalo by me.. Kdy je nejlepsi mit sex v dobe ovulace?
Meli jsme ho den pred ovulaci a v ten den, co jsem mela pozitivni ovulacni test. Dneska uz se to nepovedlo, mamzel byl unaveny. Takze den po ovu uz nic a rikala jsem si jestli to prave neni ten nejlepsi den..?
Bolelo me hodne bricho, tak jsme na to vlitli, mela jsem i pozitivni test no a dneska uz me nic neboli, tak jsem si rikala ze se vajicko asi uvolnilo a ze by bylo dobry mit sex🤷♀️ Ale neda se nic delat..
Co myslite?
Omlouvam se predem, pokud uz tu jsou takove diskuze.
My jsme na to vlitli v den pozitivního testu,pak dva dny po a zadařilo se. Zítra to ještě pojistěte a uvidíš 😉
@tynka2904 Mně donutil udělat test bílý výtok. Zrovna jsem vařila oběd, když sem měla takový divný pocit mokra v kalhotkách, tak sem letela udělat test. Ten vyšel pozitivní, hupsli jsme na to. Chtěla sem ještě hned druhý den,ale nebyla nálada,tak jsme to nechali na další den.Je to buď a nebo. Spermie si umí počkat na vajíčko, takže je šance,že to vyšlo 😉 Zítra to pojistite a za 14 dní uvidíš.
@klara319 Mas pravdu!
Ted jsem si cetla co jsem napsala.. Vcera jsem si myslela ze uz je ctvrtek😅
Chtela jsem napsat, ze jsme spolu spali nedele, pondeli a utery (den pozitivniho testu), vcera uz ne a dneska mi rano manzel slibil ze na me jeste vleti az prijde z prace🤷♀️ Tak snad to jeste k necemu bude..
@tynka2904 Jsme na tom časově koukám dost podobně. U mě byl pozitivní ovulační test ve středu a myslím, že včera byla ovulace. Bolel mě podbřišek, až jakoby pocit bolesti močáku (ale nachlazená nejsem), tak to asi ovulka byla. Jenže jak na potvoru byl manžel od středy pracovně pryč a dnes se vrací, tak na to večer hupsnem, ale obávám se, že je dnes už pozdě, pokud byla včera ráno ovulace..? Apředtím byl sex naposledy v úterý, tak nevím jestli je naděje. 😔 Co myslíte?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tynka2904 ovulační test bývá pozitivní 48-24 hodin před ovulací. Ideální čas na snažení se o otěhotnění je cca 3 dny před ovulací (může se povést otěhotnět i ze styku 5 dní před) až den po ovulaci.