Přeji krásné ráno.. měla bych na Vás prosím rychlý dotaz. Od 11DC jsem si dělala ovulační testy a dnes ráno (17DC) mi vyšly pěkné čárky. Takové jsem ještě neměla (co zkouším testovat poslední 3 mesice). Predchozi byl 16DC odpoledne negativni. Můžu už ten dnešní ranní považovat za pozitivní výsledek? A hlavní otázka, je možnost otěhotnění,když bude sex až večer? Když už bude třeba po ovulaci? Jestli trvá jen několik hodin, nejsem si jistá,jestli do večera ještě bude a jestli to může vyjit ještě i potom? Budu rada za vaše zkušenosti, v hlidani ovulace jsem začátečník...mějte hezky den
Test krásný, klidně dneska něho zítra zkuste... Nám se zadařilo, když jsme jeden den měli sex a teprve druhý den jsem měla pozitivní test... Byl to jediný sex cca během dvou týdnů, nevěřila jsem, že by to vyšlo
@zet83 aha, tak to já zkusila v 7 ráno, už včera večer mě bolel podbrisek,tak mě napadlo,jestli to může být ovulace..takže to může být falešne pozitivní?
@zet83 a děkuji, já měla za to,ze jak vyjdou dvě stejne čárky,tak je ovulace teď, ne že teprve bude za 24-48hodin no jsem v tom nováček, děkuji za rady
@jako_mala_holka děkuji, tak to vám vyšlo krasne, hned na poprvé?
@zlaticko22 ano, jen jsme si řekli, že zkusíme a hned to bylo, teď začínám druhý trimestr první dcerka nám trvala skoro rok, tak jsme to takhle opravdu nečekali
@zlaticko22 falešně pozitivní to nebude, ale opravdu je lepší je dělat mezi 10h ráno a 20h večer, ovulace je pak po pozitivním testu do cca 48h ... Ale ony ty spermie si umí počkat i pár dní
@jako_mala_holka tak to je krásné, že to vyšlo tak rychle gratuluji... já jsem brala dlouho HA, tak se teď v podstatě učím poznat své tělo a cyklus, bála jsem se, že třeba ovulaci mít ani nebudu, mám po vysazení prášků dlouhé cykly 33-40 dní, tak se snažím to dát nějak dokupy a dnes jsem byla úplně šťastná, když jsem viděla, že joooo že ta ovulace probíhá :D
@zet83 děkuji, jak jsem ted psala, snažím se ted hlavně naučit vnímat tělo a cyklus. Po několik příbězích tady, jsem se bála, že třeba ovulaci po vysazení HA mít ani nebudu. To je hlavně důvod, proč jsem si začala dělat testy. Navíc mi doktorka předepsala gynoprodyl a to jsem zase četla, že zablokuje ovulaci, když se dá před, což by u mě odpovídalo. Měla jsem ho brát od 15DC a teď vidím, že ovulace u mě probíhá asi tak 18DC. Tak užívání posunu... Jinak podbřišek už je dnes v klidu, nejvíc jsem to cítila před spaním v noci.
@zlaticko22 tech dlouhych cyklu se neboj, ja to mela po brani ha taky, a otehotnela jsem uplne normalne. Prvni cyklus jsem 28dc cekala menstruaci, bricho me bolelo jak blazen a ona to byla ovulace ms prisla az za dva tydny. Nebrala jsem na to vubec nic, treti cyklus od vysazeni jsem otehotnela, tehotenstvi pohodove a mimi zdrave
akorat vypocty doktorum vubec nesedely, protoze jaksi nezohlednuji sestitydenni cyklus
Preju hodne stesti a hlavne klid
@mysh_me děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.