Holky minulý pátek jsem vysadila HA, ve středu jsem měla ovulaci (podle testu i podle příšerných křečí, kdy jsem bolestí už chvílemi brečela) a včera přišla MS. Je to vůbec možné?
Je to opravdu rudá krev, žádné špinění.. Ale přijde mi to opravdu divné, tak brzo.
Nemáte s tímto některá zkušenost?
Měla jsem to podobné. Když jsem se snažila o 1.dceru tak jsem si celý měsíc dělala ovulacni testy abych zjistila zda vůbec ovulaci mám (po 15letech HA) a až den před očekávanou MS byl test pozitivní. A asi to byla pravda, protože jsem skutečně otehotnela. MS jsem od vysazení měla úplně pravidelnou po 3 týdnech.
Na gynekologii se skutecne tt shodovaly s datem ovulace.
Přijde mi to divne. Po vysazení by měla přijít nejdřív MS. Za 6dni po vysazení snad nemůže dozrát ani vajíčko a dojít k ovulaci a druhý den hned přijít menzes. Odpovídá spíš to spíš tomu, že jsi vysadila a týden na to přišla ms. Luteální fáze (ta po ovulaci- bývá standardně 12-14dni) ale jeden den je nesmysl. Test ti ukazoval obě čárky stejně silné nebo každá byla jinak?
@martaskaaa v úterý čárky nebyly stejně silné, ve středu už byly právě úplně stejné... Proto se mi to taky nezdá
@mzacikova Aby se mohlo případné oplodněné vajíčko uhnízdit, je nutné, aby luteální fáze (ta od ovulace do ms) byla minimálně 9dní. Pokud někdo tvrdí, že měl ovulaci den před ms, tak to není tak úplně pravda. Měla ovulaci den před očekávanou ms, ale ovulace se prostě posunula a kdyby nedošlo k otěhotnění, tak by se prodloužil celý cyklus (to už ale dotyčná nezjistí, protože už ms nedorazí).
Vidím to spíš na nějakou nerovnováhu, HA je prostě svinstvo, které umí s tělem zamávat, není divu, že hned nenaskočí. Každopádně ale držím palce, ať se vzpamatuje brzy a vy čekáte miminko 🙂
@madbetka ano, vím, že je to po vysazení na delší dobu a právě proto jsme se rozhodla v brání nepokračovat, i když jsem potřebovala předně jen srovnat cyklus. Navíc mě opravdu zmátly ty šílené bolesti. Takové jsem naposledy a taky poprvé zažila při porodu 😀 proto jsem spoléhala na tu ovulaci, ale krvácení mě hodně zmátlo
To nemus byt ovulace,ale,jak jsi dlouho brala ha,tak se ti vytvorily cysty,ktere praskaji a to dost boli. Bohuzel je to casta dan za nic nedelajici vajecniky...
@astyna88 brala jsem od porodu syna (srpen 2017) do letošního dubna během kojení. Pak jsem dostala novou, ale čekala jsem na příchod MS, takže jsem začala brát v červnu. Teď jsem vysadila a už ji nechci.
Měla jsem ale pozitivní ovulační test, takže myslím, že to ovulace byla.. I podle bolesti, před pár měsíci jsem měla docela podobnou, ale ne až tolik nesnesitelnou
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může to být ovulační krvácení. A nebo (a to spíš) je tělo pořád celé zmatené z HA, chvíli to může trvat, než se dá dokupy a bude fungovat, jak má.