Ovulace a Clostilbegyt. Pomohl vám k otěhotnění?

nalinka109
19. dub 2023

Ahoj ženy mám dotaz. Měly jste některá clostilbegyt? Pomohl Vám otěhotnět? Doktorka mi po 1 roku snažení zjistila že mám anovulaci. Já ho mám tento měsíc poprvé. Včera jsem byla na ultrazvuku a paní doktorka mi řekla že mi fenikul pěkně dorostl měl 2.1... že by měl prasknout zítra ( tzn: dneska). Poznaly jste že vám prasknul? Já od 3 dne co jsem brala clostilbegyt mě bolela levá strana a tam právě ten dominantní fenikul je na pravé straně jen malinké.. Jsem s toho zmatená tak se omlouvám za otázky a přeji krásný den...😊

leslii
19. dub 2023

@nalinka109 mě po clostiku folikuly rostly nádherně. Pak jsem chodila 13 dc na ultrazvuk a pokud byly pěkné, píchl se ovitrill a ovulace byla do 24 hodin.A ver že to poznáš❤️

nalinka109
autor
19. dub 2023

@leslii já byla 13 den na ultrazvuku a řekla prave že ten na levé straně je krásný 2.1 a že zítra praskne. A zadnou injekci mi nepichla aby prasknul pry praskne sam.. Dala mi jen léky na podporu sliznice aby všechno bylo v pořádku.. a teď jenom čekat zda se povede otěhotnět nebo ne.. jen od včerejška mě chvilkama pekne bolí podbřišek a dneska od poledne je to chvilkama extrém...

leslii
19. dub 2023

@nalinka109 tak to je ovulace...,to znám..tak zkuste si to užít❤️

nalinka109
autor
19. dub 2023

@leslii tak to mám radost ze při takových bolestech mam mít ještě tuleni...😂😂😂 ale zkusíme moc děkuji za radu..❤️

leslii
20. dub 2023

@nalinka109 chápu tě,snad to nebude zas až taková bolest...držím palečky❤️🍀

laiila
20. dub 2023

@nalinka109 můžu se zeptat jaké léky jsi dostala na podporu té sliznice? A nevíš jak vysokou jsi ji měla u doktorky?

nalinka109
autor
20. dub 2023

Ahojky tak dneska hlásím že bolest přešla doprostřed podbriska a jako masakr... mafoukla jsem jak blázen bolí mě břicho a nemůžu ani zakaslat 🥺🥺🥺 měla jsi to taky tak??? Nebo jen já to mám tak moc po tom clostilbegytu?

nalinka109
autor
20. dub 2023

@laiila ahoj dostala jsem Utrogestan.. prý aby bylo všechno v pořádku a podařilo se mi otěhotnět. Ale sliznici mi doktorka nemerila takže to bohužel nevím.. jen říkala že folikul krasne narostl a předepsala mi ten Ustrogen.. ale můžu říct že poslední dva dny trpím jak blázen. Dva dny předtím to byla bolest levé strany kde byl krásný folikul odedneska mě šíleně bolí uprostřed podbřišku ale jako šíleně... tak jen doufám že se to povedlo a že brzy uvidím // čárky na testu...❤️❤️❤️