Holky zlaty :D Jsem uz vazne asi tele ...Kdyz sme se snazili v sobotu ....a ovulka prisla vcera,,,, jaka je nadeje na mimco ? Asi zadna, ze ? :/ Piju grepovy dzus jak prdla, laduji se listovkou a staleeee niiiic :( ....
Pritele tu mam jen 2x do mesice :/ Tak uz jsem z toho na budku ,,,, Nemerim teplotu, nedelam ovu testy ... nechavam to posledni dobou nahode, pac je to asi vazne i dost o psychice... Kdyby to slo na to vlitnout treba den pred ovulkou :( .... Drzim Ti strasne moc pesticky, at je vse v poradku a zadari se co nejdriv 🙂 :*
Já bych to tak černě neviděla. Já jsem to měla zhruba tak, jak Ty popisuješ -sex, a ovulace po 6 dnech, no a čekáme neplánovaně druhý 🙂 Nemohla jsem tomu napřed uvěřit. Asi záleží na kvalitě spermií a dalších okolnostech. Většinou se udávají tak 3 - 4 dny, ale praxe je někdy jiná, já jsem toho důkazem. Tak ať Vám to vyjde!
Mariti : Jeeeee, dekuji moc za odpoved ,,,kez by to tak chtelo klapnout 🙂 ... Je pravda, ze ta priroda si to udela jak chce a kdy chce 😀 .... Zatim si pripadam normalne 😅 jako kazdy mesic, tak uvidim, jestli mrcha na konci mesice dorazi nebo ne ....a tobe drzim palecky, at cely tehu probiha v poradku 🙂)))
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
pokud byla ovulace vážně až včera, tak bych si myslela, že šance je mizivá, my teda obden, tak jsem na nás zvědavá jak to půjde 😉