Holky ukaze tt ovulaci? Mam dovcu a nemam blbosti co delat. Vcera me pichalo na strane. Tak si rikam, super ovulace se chysta, manzel jako vzdy neni doma v tu nejblbejsi dobu-je na sluzebce. Uz tyden me boli prsa. Udelam si test. No, ale ovulacni jsem uz nemela. Vysel mi duch na tt. Tak, ze kdyz to jde i opačně poznat těhotenství z OV na TT.tak to jde asi i tak to.
@anonymni123kj123 jj ja vim, ze se to píše,ze duchy dělá.mne tedy nikdy neudělal. Dělám si jen tyto. Asi nebudu delat pokusy😁 prostě tehotenskej ukazuje i ovulaci noo😁
Těhotenský test detekuje HCG hormon a ovulační test LH hormon. Takže odpověď je NE! A na přiloženém testu vidím teda jen jednu čárku, žádného ducha nevidím.
Žádného ducha nevidím a ne, neukáže ovulaci, protože jde o jiný hormon, který ukazuje.
Já tam nic nevidím, ale TT ovulaci naukaze, není to to stejně jako naopak.
Řekla bych ,že jste možná těhotná,vidím ducha na tt,ale v době ovulace může být tt slabě pozitivní .Tak uvidíte jestli bude tt sílit.
Myslim, ze tehotna byt nemuzu. Jsem kousek po pulce cyklu. Jen me zajimalo jestli to jde videt i opacne. Holky tady se shodly, ze ne. Tak asi nejaky vadny kus.
@nikjean dekuji za odpověď.
Tak můžete z minulého měsíce ,měla jsem to u syna ,otěhotněla jsem před ms a dostala ms,tu další už ne
@katherine177 Kdyby otěhotněla z předchozího měsíce, tak na testu už bude dálnice jako blázen. 😀
@nikjean nemusí ,měla jsem to úplně stejně
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tento test děla duchy :(