Zdravím Vás a omlouvám se za anonym..
Snažíme se o miminko a poslední ms jsem měla 3 dny špinění a poté jeden den velmi silnou a 2 dny slabou ms. Dnes jsem 15DC a ovu testy dělám od úterý (v pátek jsem udělala jeden dopo a druhý večer). Dnešní test ale stále ani z daleka neznačí ovulaci. Je možné, aby přišla třeba až zítra nebo pozítří (tedy 16-17DC)? Včera jsem měla slabé křeče v podbřišku, ale pořád ne takové, na jaké jsem během ovulace zvyklá. Měla jste některá ovulaci taky později? Běžně ji mám 11-12DC...
testuj dal, ovulace teprv bude. Muze byt pozdeji, prodlouzi se ti o par dni asi cyklus
Já měla ovulaci včera 18 DC 😉
Já jsem otěhotněla 20 DC takže jsem se nepletla a ovu jsem měla vždy až tak 19/20.. takže to tak může být.. a pak 28-30 přišla vždy MS. Ten den co nepřišla byl pátek, v pondělí jsem si udělala test tedy 31 den a byla tam slabá čárka a teď máme v dubnu termín 🙂👌
@terez080 to je zvláštní. Pozitivní vypadají opravdu oba 15 i 21DC...S tímto jsem se ještě nesetkala
Ja otehotnela cca 22dc 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je možný, ze proste proběhne dyl. Ja mám normálně cyklus 24 dni a tento jsem měla najednou 31 a teda ovulace až 19DC. Testuj dal.