Holky, asi blbá otázka, mám 9DPO, a ovu test mám takovýhle. Může to tak být? Nebo mohl by případně ukázat i tehu? Na testu zatím nic nemám
@luciebelohradska31 Dobře, no ms čekám zřejmě o víkendu, první cyklus beru hormony na podporu, tak vůbec nevím. Žádný příznaky nemám, ale teď mě ne, po, ut, hrozně bolely vaječníky a prsa bolí do teď, tak doufám, že to třeba bylo zavrtavani 🤣
@verulevrtule já mám ovu test takhle celý cyklus... Většinou holky, kterým ukáže těhotenství ho mají před MS úplně pozitivní jako při ovulaci 🙂
@verulevrtule kdyz jsem zkoušela ovulační test a byla jsem těhotná, byly to dálnice, tohle mám v průběhu cyklu
Ja takovyhle ovulacni test mela tesne pred MS, ktera ale nedorazila a misto toho jsem byla tehotna 😊
Jinak jsem mimo ovulaci mela LH test snehobily, takze jsem vedela, ze kdyz mam na LH testu dve carky pred MS, tak se neco deje 🙂
@ema90 právě, asi to má každéj jinak 🤣
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Může záleží jak dlouhé máš cykly ovu test je negativní takže bych testovala dál... Těhotenství by ti test ukázal popřípadě kdy by si měla dostat ms a on by byl pozitivní tak jako ho musíš mít před samotnou ovulaci