Ovu test. Může to tak být?

verulevrtule
4. pro 2020

Holky, asi blbá otázka, mám 9DPO, a ovu test mám takovýhle. Může to tak být? Nebo mohl by případně ukázat i tehu? Na testu zatím nic nemám

luciebelohradska31
4. pro 2020

Může záleží jak dlouhé máš cykly ovu test je negativní takže bych testovala dál... Těhotenství by ti test ukázal popřípadě kdy by si měla dostat ms a on by byl pozitivní tak jako ho musíš mít před samotnou ovulaci

verulevrtule
autor
4. pro 2020

@luciebelohradska31 Dobře, no ms čekám zřejmě o víkendu, první cyklus beru hormony na podporu, tak vůbec nevím. Žádný příznaky nemám, ale teď mě ne, po, ut, hrozně bolely vaječníky a prsa bolí do teď, tak doufám, že to třeba bylo zavrtavani 🤣

misak48
4. pro 2020

@verulevrtule já mám ovu test takhle celý cyklus... Většinou holky, kterým ukáže těhotenství ho mají před MS úplně pozitivní jako při ovulaci 🙂

lachtanice86
4. pro 2020

@verulevrtule kdyz jsem zkoušela ovulační test a byla jsem těhotná, byly to dálnice, tohle mám v průběhu cyklu

ema90
6. pro 2020

Ja takovyhle ovulacni test mela tesne pred MS, ktera ale nedorazila a misto toho jsem byla tehotna 😊
Jinak jsem mimo ovulaci mela LH test snehobily, takze jsem vedela, ze kdyz mam na LH testu dve carky pred MS, tak se neco deje 🙂

verulevrtule
autor
7. pro 2020

@ema90 právě, asi to má každéj jinak 🤣