Ahojky holky můžu brát test za pozitivní nebo ještě ne? Test dělaný včera dneska už byl slabší děkuji odpověď
@krisstina93 dekuju takže i 2x denně jo? Tak to zkusím 🙂 každopádně s manželem se snažíme každý den není to blbost? Je to první měsíc snažení
Já bych to první měsíc fakt nehrotila. Pokud je styk každý den, tak jsou testy zbytečné, to se musíte trefit tak jako tak, i kdyby to bylo ob den.
@krisstina93 moc děkuji a ovu kalkulačky na netu podle ms asi neřešit že? :D mě totiž ukázala apka že bych měla mít ovulku 8.3
@krikinie111 ne, apky jsou k ničemu. To je tak orientačně, pokud mas pravidelný cyklus o 28 dnech.
@krisstina93 aha dekuju za odpověď tak zkusím odpoledne ještě testnout jestli bude silnější 😊
@krikinie111 ještě ne ještě kousek aplikace je k ničemu buď ovu bude nebo byla testovat dál
@lencaa11 dekuju zkusím ještě odpoledne 🙂 a zítra ráno
@krikinie111 holky dělaný odpoledne je možné že ovulka teprve přijde ?
@krikinie111 ještě není pozitivní...
Každý den to není úplně udeální. Spermie potřebují dozrát. Ideál je jednou za dva dny. Navic spermie jsou schopné oplodnění ještě po dvou dnech.
@reeeza děkuji takže máme zítra vynechat a nechat to na pátek a pak až v neděli? A pokud bude ovu test pozitivní tak na to supnout ten den nebo počkat?
@krikinie111 a ještě mám holky takový hlen jako by jak to popsat jako by se natáhl teď se mi udělal může to být k té ovulaci?
@krikinie111 dnes, pátek, neděle nebo zítra ( pokud dnes nebyl sex) a sobota případně pondělí. Nevím jak rychle vám bude stoupá lh.
Ale když je cca na vrcholu, je fajn to už pojistit sexem.
@reeeza dobře moc děkuji 🙂
@krikinie111 každý den je podle mě blbost. Spermie by měly mít čas na obnovu. Ja bych čekala a měla pauzu a když by se blížil týden ovulace, tak bych tři dny před začala. Tak se to povedlo i nám.
@sorboni30 děkuji za radu 🙂
@krikinie111 holky testování teď odpoledne myslíte že sílí?
@krikinie111 ano pozitivni
@lencaa11 děkuju
@krikinie111 holky dneska takto chtěla bych se zeptat včera sme vynechali sex dneska na to supneme a když zítra bude taky pozitivní tak na to jít znovu nebo až v neděli?
@krikinie111 dneska a klidně v neděli stačí
@lencaa11 super moc děkuji právě sem tento měsíc testovala poprvé tak sem nevěděla 🙂 a všem vám tu moc děkuji za rady jste tu úžasné 🙂 určitě se zase ozvu s něčím 😁😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ne, ta čárka má byt stejná nebo silnější, než ta kontrolní, ale pokud už slábne, tak si možná jen prosvihla tu správnou dobu (chce to testovat aspoň 2x denně, jinak je šance se netrefit).