Ovitrelle. Zkušenosti, postřehy?

prcccek
5. říj 2021

25.9. injekce Ovitrelle, za 2 dny bolest v podbřišku postupně citlivost prsou. Ok, patří to k tomu, četla jsem. Ode dneška vše přešlo, absolutně netuším jak to brát. 🤔 Vaše zkušenosti a postřehy? 😀

maca917
5. říj 2021

@prcccek Tak ta bolest v podbřišku byla asi nejspíš ovulace ne. ? Já jsem měla bolavá prsa buď z toho, že brzy měla dorazit ms a nebo těhotenstvím. Také můžou prsa bolet po ovulaci.

prcccek
autor
5. říj 2021

@maca917 to ano, ale že to tak ze dne na den přešlo. To mi je divné 😄

maca917
5. říj 2021

@prcccek hele to je normální. 😂 Tělo si dělá pořád co chce 😁 kolikrát jsem to tak měla. Bolelo mě v podbřišku, nebo prsa atd a pak to zase přešlo 🙂 asi to bylo kvůli té ovulaci. A kolikátý jsi teda den po ovulaci ? 🙂 Já si mám vzít injekci zítra

prcccek
autor
5. říj 2021

@maca917 no minulé pondělí pravděpodobně byla, tak 9 nebo 8 ..... Nevím, zda se ten den počítá jako první nebo ať následující 🙈

nikjean
5. říj 2021

@prcccek Pokud bolesti souvisely opravdu s ovulací, je normální, že bolesti z ničeho nic odezní. Je to z důvodu prasknutí folikulu a následného uvolnění vajíčka = ovulace, je to velmi krátký okamžik, pak už tě nemá, co bolet. (To neplatí paušálně, někdo má bolesti třeba až právě po ovulaci, kdy je podrážděná podbřišnice kvůli tekutině, kterou folikul produkuje.)
Já osobně mám velmi bolestivou ovulaci, respektive bolesti mě doprovází právě ve chvíli kdy folikul dozrává - zvětšuje se a tlačí tak lajcky řečeno na stěnu vaječníku. Ve chvíli, kdy z ničeho nic bolest odezní, vím, že folikul prasknul a probíhá právě ovulace.

prcccek
autor
5. říj 2021

@nikjean to je zvláštní, protože ovulace měla být před 9 ti dny. No tak nevím co mě tam doteď pobolivalo.....

danca2719
9. říj 2021

@prcccek Tělo není stroj, muže takhle bolet i po celou dobu, třeba jen reakce na injekci 😊 bolesti jsem měla taky , pak po 10 dnech vůbec nic ani prsa proste nic. Nyní jsem teď 9+3 první těhotenství po 4 letech snažení 😊

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru