25.9. injekce Ovitrelle, za 2 dny bolest v podbřišku postupně citlivost prsou. Ok, patří to k tomu, četla jsem. Ode dneška vše přešlo, absolutně netuším jak to brát. 🤔 Vaše zkušenosti a postřehy? 😀
@prcccek Pokud bolesti souvisely opravdu s ovulací, je normální, že bolesti z ničeho nic odezní. Je to z důvodu prasknutí folikulu a následného uvolnění vajíčka = ovulace, je to velmi krátký okamžik, pak už tě nemá, co bolet. (To neplatí paušálně, někdo má bolesti třeba až právě po ovulaci, kdy je podrážděná podbřišnice kvůli tekutině, kterou folikul produkuje.)
Já osobně mám velmi bolestivou ovulaci, respektive bolesti mě doprovází právě ve chvíli kdy folikul dozrává - zvětšuje se a tlačí tak lajcky řečeno na stěnu vaječníku. Ve chvíli, kdy z ničeho nic bolest odezní, vím, že folikul prasknul a probíhá právě ovulace.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@prcccek Tak ta bolest v podbřišku byla asi nejspíš ovulace ne. ? Já jsem měla bolavá prsa buď z toho, že brzy měla dorazit ms a nebo těhotenstvím. Také můžou prsa bolet po ovulaci.