Ahoj holky chtěla jsem se zeptat na injekci Ovitrelle. Jestli s ní má někdo zkušenosti. Zdá otěhotněla. Měl nějaké příznaky předtím než testoval? Cca třeba po týdnu od aplikace? Cokoliv 😉
@kacenka0705 tak ovitrell je na prasknuti vajíčka , aby k ovu opravdu došlo. Měla jsem ho 3x tusim a nic 😉
@kacenka0705 mela sem ho jednou a hned ba poprve se podarilo🥰🥰🥰a ted tu vedle me to vajicko haca😍😍😍
Měla jsem ho celkem třikrát. U posledního úspěšného pokusu asi týden od aplikace nepříjemné píchání v oblasti levého vejcovodu. 13 dní od aplikace pozitivní test 🙂
Holky děkuji za info jste úžasné. Já totiž píchala minulý týden v utery a snažení bylo druhý den ve stredu. A teď tak od pondělí mě boly podbřišek a tak divně píchá na obou stranách. Kolegyně v práci mi furt říká že to vyšlo urco ale já právě nevím. Chtěla bych tak zkusit test.
@kacenka0705 To zní nadějně 🙂 zkus ještě vydržet. Minimálně těch deset dnů od aplikace budeš mít falešnou čárku od ovitrelle. V pondělí už by mohl test ukázat pravdu 😉
@petulkadodo já taky doufám že to vyšlo. Jsme s přítelem oba v pořádku. Tak mi Dr v Pronatalu dala jen ovitrelle protože říkala že když mám delší cykly tak mám ovulaci pokaždé jinak. Tak uvidím vyčkáme do pondělí a uvidíme 🙂
@kacenka0705 ahoj mám injekci ovitrelle už po třetí teď jsem si píchla také 2.7 😊 tak doufám že na potřetí už to vyjde 🙏🏻 ještě k tomu užívám léky tak snad 😊.... A jak si dopadla testovala si?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mě píchli 2x a dvakrát sem otěhotněla (v unoru mimoděložní po IUI a ted sem 5+3 na utrazvuk jdu 2.7.) jestli mi bylo něco z ovitrille nevim, beru k tomu vždycky ještě utrogestan a hlavně ted to bylo před odběrem vajíček při IVF a po něm mi fakt nebylo moc dobře, ale za to nemůže ovitrille, ale ten zákrok sám + narostlý vaječníky