Ahoj, s partnerem se snažíme o miminko. Už jsme zašli i na kliniku, kde jsme se dozvěděli, že partner je skoro neplodny (z testu před rokem - loni nic neřekli, řekli jen, že je má pomalejší, ale za to dvojnásobek - na tě samé klinice, co jsme šli nedávno). Od loňska bere E a druhý měsíc selzink. Na klinice, že budou kontrolovat moji ovulaci (tu mam - poznám), nicméně mi dali Ovitrelle, kterou jsem si píchla před týdnem. Dnes cítím samé píchání a neplechu v podbrisku, i mě pichlo náraz v obou prsou. Myslíte, že by mohla být naděje větší s tou injekci (tim,ze má v sobě hormony) než bez ní i když má přítel špatný spermiogram? Nový zatím dělat nechtějí, přitom může mít jiný než před rokem😃
Ano, kontrolovali a právě vajíčko bylo krásné nachystane, tak prý pro jistotu, že folikul praskne... Jenže když má být přítel téměř neplodny, tak mě toto přijde zbytecne 😃 tak mě právě zajímá, jestli treba ty hormony právě můžou pomoci, i když je problém na partnerove straně😃
@levandulka_fialova jinak děkuji ☺ už by to chtělo... Všude těhotný a my pořád nic 😕
@31nika31 To si nemyslím, že by injekce měla vliv i na spermie. Nám se jednou povedlo i se špatným spermiogramem, teď podruhé už "bojujeme". Taky vidím všude těhotný 🙊
@levandulka_fialova nám se prave taky povedlo, ale odešlo to brzy samo.... Teď už je to delší dobu, tak stále čekáme, doufám, že se brzy dočkáme 🙂
Zároveň bych to chtěla stihnout dřív než inseminaci nebo pak to umělé
Myslím, že Ovitrelle vliv na spermie nemá, ale mohu se mýlit. Každopádně držím palce a nám taky říkali doktoři, přirozeně ne a ne a bum po devíti letech přišla nečekaně naše princezna ;)
Tento název jsem nedala😃 ta druhá věta do nadpisu není ode mne - jak je to možný? 😃 jinak si taky nemyslím, že to má mít vliv přímo na spermie, ale že třeba bude i u mě vhodnější prostředí pro ty mršky 😃
https://balancewithtcm.blogspot.com/2013/04/pro... problemy s plodnosti se stavaji stale casteji problemem na strane obou partneru, nastesti existuji zpusoby jak pomoci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@31nika31 Ovitrelle jen spustí ovulaci, když je už folikul dost velký. To nějak kontrolovali? Je to HCG, takže tělo na to reagovat může. Těžko říct, jestli se povedlo, možné to samozřejmě je. Držím pěsti.