Ahoj holky, zajímalo by mě, co si o tom myslíte: jsem 10. den po píchnutí ovitrelle. Dělala jsem si test a čárka je docela silná. Zkusím zítra další test. Pokud zesílí, co to znamená?
Ahojky, tahle čárka vypadá spíše jak se tady říká, jako duch. Hele, co ti řekl doktor, za jak dlouho od aplikace injekce jste měli plánovaný styk a za jak dlouho jsi měla dělat těhotenský test? Nemá se dělat ten test normálně v den očekávané MS, jak se běžně dělá? 😉
@rosalindamelinda mě řekl doktor, že máme nařízený styk na 27.-30.3. a 30.3. si mám píchnout ovitrelle. Ovulace měla být cca kolem 31.3. Tento test je ze dneška 9.4. MS mám dostat zhruba za 3-4 dny.
Někde jsem četla, že se může testovat už po 10.dnu po ovulaci.. není tomu tak?
Jsem v tom nová, tak omluvte moji neznalost.
Jsi těhotná😉
To už bude těhotenství, sílí to 🙂
@lilian2111 tak snad nebudu zklamana 🙂 zitra zkusim dalsi a pak asi clearblue. Kazdopadne zatim dekuji za oporu 🙂 jen doufam, ze to fakt vyjde. 🙏🏼
@lilian2111 moc velky rozdil tam nevidim 🙂
Mezi 12. A 14. Den je rozdíl, neres to tolik, stejne to neovlivnis🙂
To už asi bude těhotenství a není potřeba dělat 10 testů 😝 Zrovna tyhle kvalitní testy mi přijdou i docela drahé... to bych si raději zašla do kavárny 😉 A kdy máš termín MS, teď někdy? Máš nějaké jiné příznaky počínajícího těhotenství-co třeba bolesti v podbřišku nebo píchání? Co výtok, máš nějaký? A prsa cítíš, trochu, hodně, bolí? 🙂
@rosalindamelinda pro me je to dulezite. S pritelem s kterym jsem byla rok a pul, jsme se o miminko moc snazili. Minuly mesic jsme byli u lekare, ktery nam predepsal Ovitrelle a kdyz se to konecne podari, pritel se ke mne otoci zady a dela, jak kdyby se ho to netykalo. Jsem z toho zdrcena. Proto mi o to tolik jde. Ja si miminko samozrejme necham. Je to me vysnene, ale nevim, co si pocit s nim. Vypada to, ze na nej budu sama. Zhroutil se mi svet. Celou dobu mi rikal, jak to chce a najednou nevi, jak se k tomu postavit.
Jojo, jsem unavenejsi, picha me v podbrisku, prsa me boli.
@el1210 Jejda, já jsem se ti nechtěla hrabat v osobním životě, zajímaly mě jen ty příznaky hodně raného počínajícího těhotenství. Každá žena to totiž má jinak a jen jsem byla zvědavá, tohle jsem nečekala. Určitě je mi to líto, co se ti stalo. Bohužel do druhého člověka úplně nevidíme a nikdy nevíme, co se mu hodní hlavou. Kolik je vám let, jste mladí, že se na to přestal cítit? Je to každopádně docela zrada no...😒😠
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@el1210