Ahoj holky,
už přes rok se s manželem snažíme o miminko, zatím bezúspěšně. Všechny testy jsme měli oba v pořádku, včetně mého hor. profilu, akorát na ultrazvuku byla nalezena nějaká cysta a vrozená vada dělohy (ale prý nic vážného).
Dostala jsem dnes (12 DC) injekci ovitrellu 250 a máme se prý večer nebo ráno pěkně snažit 🙂. Že to podpoří plodnost... Kdyby se nezadařilo, tak za měsíc kontrola průchodnosti vajčeníků a pak inseminace....
je tu některá z vás, která otěhotněla po Ovitrelle? Takhle jednorázově? Budu ráda za jakoukoli naději... 🙂
P.S.: Ráda byhc připravila nějakou romantiku, ať ten večrt za něco stojí 🙂)))... Kapka alkoholu zaškodit nemůže, že? 🙂
@alenkara Ahoj, my se snažíme o druhé dítě rok a půl. Minulé pondělí jsem absolvovala inseminaci s píchnutím Ovitrelle. U mě žádné příznaky po injekci zatím nebyli. V sobotu jsem dělala test a hladina hormonu zřejmě vyprchala, protože test byl sněhobílý. Jím Utrogestan a čekám do 20. 2. jestli z toho něco bude nebo ne. Dnes se mi trochu motá hlava, ale nic víc. To bude asi počasim. Takže nevim co ti poradit. Zkus se na to moc neupínat a užijte si hezký večer. Držim palce at to klapne!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já píchala nejdřív Pregnyl a pak Ovitrelle, ale z vlastní zkušenosti ti nemohu předat naději v jednorázové píchnutí. Podstupovala jsem to v kombinaci s IUI. Jen upozornuji předem, že některé ženy po tom mají bolesti v podbřišku a bolesti prsou. Dost to vypadá jako první příznaky těhotenství.
Kapka alkoholu fakt zaškodit nemůže. 🙂