Ovitrelle. Má cenu si dělat test?

olgavon
10. čer 2023

Zdravím všechny.. Mám dotaz ohledně Ovitrelle.. Měla jsem - No neměla jsem menstruaci a ani ovulaci. Byli jsme na vyšetření, kde je všechno v poradku(hormonální profil, uzv, AMH, přítel také v poradku). MS vyvolavana Utrogestanem, poté Clostik na 5 dní, a páté kontrola UZV, folikuly cca 20mm, poté Ovitrelle. Snažení... Dnes týden od aplikace. Je mi blbě, bolí mi bricho - podbrisek, má cenu si dělat test? Není brzo? To čekání je šílené 😪

laxesis
10. čer 2023

@olgavon Je brzo, Ovitrelle se může držet v těle 10-12 dní většinou (tj dělá mini ducha), ještě bych počkala. Navíc hladina hcg touto dobou nebývá taková, aby způsobila popsané příznaky. Pokud teď bereš progesteron (utrogestan, progesterom besins aj.), tak to způsobují tyto léky, bylo mi takto vždycky.

lencaa11
10. čer 2023

@olgavon to je brzo někdy to může bejt od injekce jinak test 14 dní od injekce ...

olgavon
autor
10. čer 2023

@laxesis Já ted nic právě neberu. Jako přisuzuji to těm hormonum, ale teda až tak..Každopádně budu čekat, nic jiného nezbývá.

olgavon
autor
10. čer 2023

@lencaa11 Já vím. Možná potřebuji jen uklidnit. A říct, že je to po té injekci.

lencaa11
10. čer 2023

@olgavon kamarádka měla to samé po té injekci a nic lékařka říkala že to je po té aplikaci 7 dni je na tehotenstvi brzo na příznaky

laxesis
10. čer 2023

@olgavon Tak Ovi.je hcg, takže blbě může být úplně klidně i z toho. Ještě fakt počkej🙂

olgavon
autor
10. čer 2023

@lencaa11 @laxesis Já si to myslela. No uvidíme jak to dopadne. Děkuji Vám 👌