Krasny den holky snažilky. S partnerem se přes 4 roky snažíme o mimco a již jsme to začalo řešit. Jsem po uktrazvucich odběrech krve a nyní v neděli jsem dostala od dr. Recept na injekci ovitrelle. Pichnuto v neděli večer na pokyn paní dr. U které jsem byla v pátek na měření folikul. Kdy probíhá ovulace a cítili jste ji? Já zatím jen lehce cítím podbrisek ale jinak nic. No a jsem plactiva ale to asi z té injekce. Předpokládám že ovulace teprve přijde?
Komu se díky injekci povedlo?
A kdy se zkusit otestovat ať není falešné pozitivní?
Popřípadě mám zkusit test zda mi vůbec zabrala že by se ukázal duch?
@natysnovec jejda fakt? 😍 já se bojím že to zase nevyjde.... Snažíme se ráno i večer pro jistotu 😁😁
@irisek007 cim vic spolu spite tim min se mu dotvori spermie... 🤷🏼♀️🙂
@natysnovec aha, tak dr říkala že můžeme i před tou injekci... Ale také jsem na to již myslela...
@irisek007 jo tak to jo ...me ji pichly dopo a vecer jsme se snazily a jeste rano a podarilo se ..🤛🤛😅
@natysnovec já včera večer okolo 18te pak snažení a dnes ráno taky snažení 🙂 a prý se máme snažit do úterý? Ale pojistit tk raději i stredou 😁😁
@irisek007 to je dobre ...🤛🤛
@natysnovec 😊😊
@natysnovec tak už cítím bedra, jako bych měla dostat mens... Předpokládám že tedy přichází ovulka?
@irisek007 🙂🙂
Tak jsem dodržela vše co jsem měla ale furt mě poboliva podbrisek a je mi divne od žaludku, asi ta injekce pořád působí?
Tak se nepovedlo, dnes 1dc
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Me. Jedna injekce a ted ji jsou 3 roky🤣🤣