Ahoj 😏 jdu s dotazem
V úterý jsem si pichla 250. Ovitrelle a druhý den zkoušela ovulační test,že budu kontrolovat za jak dlouho začne slábnout. Z extrémně pozitivního testu,byl po dvou dnech test o jehož pozitivite už jsem maličko pochybovala. Čárka krapet zeslábla a clearblue ovulační negativní. ( 3 hodiky jsem nepila ani nešla na WC) dneska ale druhá čárka opět extrémně silná a clearblue pozitivní... Jak je to možný ? Já to fakt nechápu 🤦
@kocila děkuji. Tohle všechno vím :D mám ho každý cyklus 🙂 ale ptala jsem se,jak je možné,že začnou testy slábnout a během jednoho dne zase takhle narostou ? 🤷 Když už jednou slábne,tak by měl slábnout dál,ne ? Koncentrace v těle se jentak přeci nezvýší ? 🤷 Folikul 19 každý měsíc téměř stejně ☺️ jinak mě se ovitrelle v těle nedrží nikdy déle jak osm dní 🤷
@rejzekl Tak se treba zadarilo ne?😊 to je divny, ze by to jinak takhle kolísalo, kdyz uz to jednou klesne.
@rejzekl Absolutně nechápu, k čemu je dělání ovulačních testů po píchnutí Ovitrelle. Je to lék, který načasuje ovulaci na cca 36 hodin po aplikaci, takže testování je k ničemu. Hladiny hormonů prostě můžou trochu kolísat, moč může být různě naředěná atd. Těhotenství by po 1-2 dnech po ovulaci test určitě nezachytil.
@katule1990 dělám to každý měsíc,protože mi vždycky ukážou,jak hladina klesá a když klesat začne tak už většinou nezesilí. Vím že je nemožné zachytit těhotenství 2 dny po ovulaci 😏 takže vůbec netestuju kvůli ovulaci ☺️ ale díky za radu
@rejzekl kolísá a fest. Mě kolísal i na tt do 13dpo. Bacha na to.
@lilian2111 testovat budu stoprocentně až po 14 dnech,je mi jasný že dřív to cenu fakt nemá. Jen mě zaskočilo že jsem tenhle měsíc ovulaci fyzicky vůbec necítila kór po ovitrelle. Snad došla jak měla
@rejzekl No, stát se může, taky mi parkrat nedošla ani po ovitrelle. Ale držím palce 🍀🍀
@lilian2111 moc díky ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@rejzekl ovitrelle bohuzel zkresluje jak ovulacni,tak pozitvni test,protoze obsahuje HCG,s ovitrellem se bohuzel na testy spolehat neda..jak velky folikul jsi mela pri aplikaci ovitrelle,jinak injekce je casova,tzn.ze vetsinou k ovulaci dojedo po 36hod po aplikaci,kdyz je velikost folikulu spravna,takze,nejlepe je snazeni druhy den a pak jeste aspon 2dny…testovat tehu test nejdrive za 12dnu po aplikaci , ovitrelle se drzi v tele dlouho a tim padem muze ukazat pri brzkem testovani pozitivni test i bez tehotenstvi..