Ahoj, měla bych dotaz pro ty, co měřily bazální teplotu i při indukci ovulace s ovitrelle.
V cyklech bez ovitrelle jsem měla vždy ovulaci, prokázanou utz, testy i bazální teplotou.
V cyklech s ovitrelle vždy ovitrelle ( většinou večer) a po cca 36h časovaný styk a nebo inseminace ( dopoledne), ale bazální teplota stoupla až minimálně po 50 hodinách od aplikace, čili až druhý den od inseminace ( například Čt 21:00 ovitrelle, sobota 10:00 iui, vyšší teploty až v pondělí ráno)
Měly jste to někdo taky tak? Je možné že je to těmi hormony ovlivněno natolik, že teploty neodpovídají a teplota se zvedá až s časovou prodlevou po ovulaci? A nebo jsem fyziologicky jiná než ostatní a ovulace nenastává po 36 h, což je pravděpodobně nějak osvědčený průměr doktorů?? 🙂
A vždy po iui večer 2 utrogestany..
Díky za zkušenosti
@novacek21
Dobrý den, jak to prosím dopadlo? Jsem v podobné situaci, ve st 21:00 ovitrelle, v pátek v 9 IUI a jeste v nedeli nestoupla BT nahoru po prodělané ovulace, chtela jsem ten utrogestan nasadit prave až po potvrzené ovulaci a ono nic. Jak jste si to prosím tenkrát vysvětlila nebo jak to prosím dopadlo?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@novacek21 po injekci ovitrelle nastává ovulace za 36-48hodin...je úplně zbytečně měřit teplotu když mate sledovanou ovulaci...drzim pesti 🍀