Ahojky, pichanec 19.1. večer, levý test včera, pravý dnes, myslíte, že by se mohlo zadařit a nebo se tam ještě vydoloval zbytek z injekce? Včera sněhobílo.
@squezy Já taky, ale mám strach, že je to ještě ovitrelle
Po 11 dnech? To už podle mě nebude ovitrelle. Testni za 2 dny, to už by bylo něco vidět. Ms máš mít kdy?
Ja mela ovitrelle na testu ještě 11.den. počkej 2 dny a udelej další test
Ja mela ovitrelle i 13.den,ale tobe test sili,coz je dobre 👍
@kocila Rada bych, konečně 😉
@lachtanice86 Sakra 🤭
Ja měla i 13.den a dokonce jeden den zesilil a dalsi den zmizel 🤔 tak držím palce
@sami28 No mě se to samé stalo minulý měsíc, nic a pak zas duch, docela silný. Sama sebe každý měsíc přesvědčuju, že budu testovat později a stejně mě to zlomí
Tak jak to dopadlo?
@sami28 Ráno úplně bílo 😭
@sami28 a teď odpoledne tohle, tak to jsem z toho fakt blázen 🤭
Hmm, tak v podstate jsi ted 13 dni od ovitrelle? Tak treba rano bylo bílo a ted uz je to neco jineho 😊
To jsou nervy,jak to dopadne...drzim palce 👍
@kocila Dekuji, jo, jsou 🤣a to se ne snažíme roky, chudery ty, kterým to nejde léta
@sami28 Třeba, a nebo je to zase premenstruacni duch 😠
Duch znamena, ze se tam neco tehotenskyho deje 😊 jen uz neni zarucene, jak to dopadne. Mam za sebou ted cyklus biochemickeho, takze..vim, o cem mluvim
@sami28 No mě to hodí vždycky den před ms ducha už tři měsíce
i to se může stát, že před MS ti hodí test ducha...,ale držím palce, ať tento měsíc je to mimi
Netestuj pred vynechanou MS a usetris si toto nahananie duchov... vazne, verim, ze ti bude nakoniec lepsie na srdci, ked zmenis myslenie. Drzim palec 🙂
Aha aha, zvláštní. Ale jak říkají holky, lepší dělat test po vynechání ms, taky jsem driv testovala každý měsíc předem a teď už pár měsíců ne a je to bez stresu 😊
@sami28 asi budu muset 🤣 říkám si to každéj měsíc, ale už mám pocit, že jsem stara 🤣 a dost mě masiruji i v práci
To mi povidej 😀 kolem me za posledni pul rok otehotnelo cca 5 holek, z toho dve z rodiny😀 jak naschvál, no
@sami28 To je bordel 😁 No u mě zas nechtějí, aby se povedlo, a zatím je to na jejich strane 😠
Proc to nechtejii? 😮 A tak jak to pokračuje s testem?
@sami28 test bilej, dneska už mini flicek na toaletaku, teď už zas nic, tak počítám, že třeba zítra už to dorazí v plné síle
Tak treba priste 🙂
@sami28 Třeba konečně, už by mohlo
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na tom pravem něco vidim.