Ahoj holky,
velkým zázrakem jsem před pár měsíci otěhotněla. Muž má špatný spermiogram a podle doktorů by to přirozeně vůbec jít nemělo. Ale I přesto se relativně brzy povedlo a já byla po 3 měsících nechráněných styků těhotná. Vůbec jsem s tím nepočítala, ale byla jsem absolutně šťastná.
Bohužel ne moc dlouho. Pravý vejcovod praskl.
Myslíte, že je vůbec nějaká šance, že ještě někdy s jednim vejcovodem a špatným spergiogramem otěhotním? Nejspíš to jinak než přes umělé nepůjde, ale s tím jsme stejně počítali od samého začátku, než se stal zázrak já otěhotněla přirozeně. Půjde to alespoň tak? Nebo se mám vzdát veškerých nadějí?
@fanin oprava ne hyperovulační ale hyperstimulační
@summer2012 děkuji moc za povzbuzení. Super, jak vám to nakonec krásně vyšlo přirozeně. To bych si taky přála a je bezva číst, že to jde.
@fanin ještě doporučuji zjistit jestli bys po tom mimoděložním neměla nárok na lázně 😉 Já tenkrát byla na 4 týdny ve Františkových a bylo to super jak pro tělo tak i na psychiku 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla mimoděložní červenec 2012, vejcovod nepraskl ale museli mi ho vzít. Po roce dalšího snažení jsme se v září 2013 rozhodli pro umělé - u mě ještě k tomu syndrom polycystických vaječníků a manžel spermio při testech dobrý, při odběru nic moc. ...mě se po odběru vajíček rozjel hyperovulační syndrom a skončila jsem v nemocnici s 10kg vody v těle navíc (při mých 50 kg to tělo málem nedalo) takže embryotransfer se konal až v únoru 2014 a mimčo se nechytlo...hned další měsíc jsem jako zázrakem otěhotněla přirozeně a v listopadu 2014 se nám narodil zdravý chlapeček. Když mu byli 2 rozhodli jsme se pro druhé a před IVF (máme zamraženo) jsme to chtěli zkusit přirozeně a ejhle zadařilo se na první pokus a na konci července čekáme dalšího chlapečka 😉 takže ano určitě to jde, ale chce to věřit, nevzdávat a neupínat se jen na to jednat a dělat si i jiné plány 😉 třeba já měla na letošní léto v plánu lázně s moře 😂 držím palce ať u vás taky všechno v pořádku brzy klapne 🙂