Dobry den chtela bych se zeptat mam 3.cisarak a podvazane vajecniky a chtely bysme dalsi miminko kolik procent je abych otehotnela prirozenou cestou cetla jsem tu ze se to stava moc dekuji za odpoved.
dekuji za odpoved
To jeste jde podvazani vajecniku zvratit? Ja jsem myslela ze uz je to naporad?! A neni ctvrty cisar riskantni? Nekde jsem slysela, ze deloha je uz tak namahana, ze by to nemuselo byt dobre. Jen se ptam 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
přirozeně už to půjde asi těžko, slyšela jsem o umělém oplodnění po tomto zákroku, ale hradí si to plně pacient...
toto jsem našla na webu:
Jde o velice bezpečnou metodu antikoncepce s těhotenským rizikem (Pearlův index) 0,015–0,04 (počet otěhotnění na 100 žen za rok). Pearlův index je číslo, které vyjadřuje počet nechtěných těhotenství v průběhu jednoho roku u 100 žen, které používaly stejnou konkrétní antikoncepční metodu.
Operace je ve většině případů nevratná a sterilizace je na celý zbytek života. Tím je určena i skupina žen, pro kterou je sterilizace vhodná. Jsou to především ženy s ukončenou reprodukcí.
Existuje sice možnost navrácení plodnosti, a to pomocí mikrochirurgického zprůchodnění vejcovodů. Jde však o obtížnější operaci, než je samotná sterilizace, a její úspěšnost není nijak velká, udává se 43 až 88 %, proto se na ni nelze spoléhat.