Ahoj holky vím že je to velmi individuální ale chtěla jsem se zeptat zhruba za jak dlouho se Vám povedlo otěhotnět 😊 děkuji
Zatím se snažíme zhruba 2 a půl mesice. Ovu si nehlidam nechci na to tlačit. Prý to pak jak naschvál nejde 😀
@herousek pokazde prakticky ihned, co jsme se prestali chranit. Drzim palce 🙂
6let 😀
Tři děti, dva pokusy 😉.
Ja mám vysazeno o července prvni cyklus bohužel uměle vyvolany teď už ma MS nějakou dobu srovnanou tak uvidime 😊všechny testy zatim negativni
Na konci cervna jsem prestala brat leky a na konci srpna tehotna
V únoru jsme se začli snažit a v červenci jsem našla // 🙂
4 roky
Dcera zacatek srpen 2010, poz.tewt prosinec 2011. Ted druhatka zacatek cerven 2018, poz. Test duben 2019(nedopadla) tretatko hned po sestinedeli a jedne probehle ms a snad uz bude vse ok
Po vysazení přišla po 60ti dnech MS, přirozeně bez vyvolávaček, hormony nic neřeší. Koupila jsem si pak menstruační kalíšek, že se konečně bude hodit. Nepoužitý leží ve skříňce, takže 2 měsíce 😀 Ovu jsem poznala, tak jsme to jen tak zkusili a nic si od toho neslibovali. Mám srůsty po slepáku a po nemoci, tak jsem to po čtení zdejších hrůz čekala nejdříve za rok. Držím pěsti, užívejte si snažení.
5 měsíců a pak 2x hned
Na poprvé. Ale nebrala jsem antikoncepci několik let.
První za 5 měsíců a druhé hned 😊. U prvního jsem brala antikoncepci 13 let .
Napoprvé vůbec, bylo nutné IVF. no a napodruhé překvapení po třech měsících "dáme tomu volnej průběh"
U prvního o rok dřív než bylo v plánu, u druhého o dva roky dřív než bylo v plánu
U první hned první pokus, u druhého tvralo snažení 13 měsíců a 3 nevydařený pokusy.
Když jsem vysadila antikoncepci, dávali jsme si čtyři měsíce pozor a když jsme se rozhodli dát tomu volný průběh, tak jsem další měsíc už měla dvě čárky, klaplo to doslova na první pokus. U druhé dcery to dopadlo úplně stejně. Hned další měsíc jsem byla těhotná, opět hned první pokus. Nečekala jsem to, protože jsem prášky brala deset let a bylo mi tenkrát 32 let. Měla jsem štěstí ❤️.
První po 3 měsících.. Nepodařilo se dřív, nejspíš anovulacni cykly k vůli cyste.. Cysta praskla s vyvolavackou a měsíc na to //.. Teď zkoušíme po druhé, ale mám krátkou LF, tak prodlužuju pyridoxinem, tak uvidíme. Máme to ale složitější, přítel jezdí z prace domu jen na 2-3dny..
@martaskaaa trumfnu tě: 7let 😅
blbý fóry, já vím, jsem ráda, že je to za námi🥰
U prvního 2 roky u druhého 2 měsíce 😊
Expatner hnedle druhý cyklus, a s manželem rok a půl.
První dítě neplánovaně přes hormonální antikoncepci, teď jsem podruhé těhotná 21tt a povedlo se to hned první měsíc a to je manžel po rakovině varlete a dle lékařů neplodný. Asi jsme extrémě plodní 😀
První těhotenství konec 21+2 TT skoro rok ,. Druhé těhotenství 3/4 roku zamkle těhotenství , teď se snažíme a od ledna nic ani po ivf snad je náš rok 2020 ♥️
Po 3 letech😣
Prvni tehotenstvi sedm mesicu, druhe na druhy pokus. Antikoncepci jsem uz par let predtim nebrala.
My jsme se aktivně snažili 1 rok. Pak každé další dítě přišlo tak nějak samo, bez úplných plánů.
První po třech letech, druhé už po třech měsících, ale s jiným partnerem 😄
Prvni rok a ctvrt, druhy hned na prvni pokus 😉
Poprvé po 4 měsících, ale skončilo to potratem v 6tt. Po revizi trvalo rok, než jsem otěhotněla podruhé.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zdravím, první dítě po vysazení antikoncepce (brala jsem víc jak 10 let) cca půl roku, druhé 2 měsíce 😉držím palce. Jinak jsem já i partner zdravý , je nám kolem 30 let