Ahojte 🙂
Koľko vám trvalo otehotnenie? Ide o to, že budem mať tento rok 35, partner 40 a skúšame si ‘zamiesit’ prvé dieťatko. Berieme vitamíny, sex mávame tak často ako chceme a dovolí nám situácia. Začali sme koncom januára.
Mám krátke cykly, ale to poriešim čoskoro s gyn.
Dakujem za vaše skúsenosti ☺️
V době otěhotnění mi bylo 34, manželovi 39. Asi tři roky jsme tomu nechávali volný průběh, ale oba jsme byli pracovně dost vytížení a vzhledem ke směnám jsme se nějak nepotkávali v ty správné dny 🙈 V březnu 2020 jsme se domluvili, že pokud se nezadaří do půl roku, začneme to řešit s doktory. Začala jsem si hlídat ovulaci, zvolnila v práci a hned v dubnu jsem na první pokus otěhotněla. Většinu těhotenství jsem byla na rizikovém, párkrát jsem se setkala s názorem, že jsem na první dítě "stará" 🤦♀️. Synovi je skoro 15m, je to víceméně klidné dítě, ale s manželem jsme se shodli, že i tak nám to dává zabrat, protože už nám prostě není 30 🙈😂
V tomto věku úplně vpohodě. Moje žena rodila v 36 letech, já jsem měl 43. Mám jediné biologické dítě - šestiletou dceru. A od jejich dvou let jí vychovávám sám. Jdi do toho.🙂
Já 35, muž 39, otěhotněla jsem po vytažení tělíska asi za 4 týdny, ještě před první menstruací.
Prvního syna jsem rodila ve 33, druhého teď budu rodit ve 35, antikoncepci jsem brala 15 let, obě děti jsme "vyrobili" hned první měsíc, aniž bych cokoliv jakkoliv zkoumala. Obě miminka v pořádku, těhotenství bez jakýchkoliv problémů, jestli nám dvě budou stačit ještě nevíme.
Také jsem měla obavy a zbytečně. Držím palce 😊
34,35,na první pokus, manžel stejný věk. Ale já jsem typ co otěhotní okamžitě, mám už sama ze sebe strach. Kromě listovky jsem nebrala nic.
39 mi bylo,když jsem otěhotněla...sice to nedopadlo (nebylo to věkem) a budeme zkoušet znovu..a už je mi 40😉
Otěhotněla jsem v 36, porodila v 37. Tehdy jsem v září přestala brát antikoncepci, kterou jsem brala 18 let, a v lednu jsem zjistila že jsem těhotná. Manžel je o rok starší.
Ve 37 se nám zadařilo jak se říká na první zášup, obě předchozí děti nám trvaly něco přes rok, i když jsme byli logicky mladší.
Začali jsme v 38 a trvalo dva roky
Otěhotněla jsem v 39, porodila ve 40, druhý měsíc bez ochrany 😉
Vekove úplně stejně ..: 11 měsíců..: bohužel to nedopadlo…
@lenkabake první se nedařil více než rok, takže v mých 35 letech jsme šli do car, kde nezjistili žádné objektivní důvody, proč se nedaří a doporučovali hned IVF vzhledem k věku. To jsem nechtěla a přesvědčila je k inseminaci (bez stimulace, ovulaci jsem měla), které nedávali šanci. A zadařilo se 😁 V 36 letech jsem tedy porodila prvního syna a v jeho roce jsem zjistila, že jsem znova těhotná, přestože to jsme se snažili o pravý opak 🙈 takže ještě v 37 letech jsem porodila druhého syna 😉
Takže hlavu vzhůru 😉
Všechny tři těhotenství na první pokus. Teď čerstvé třetí ( je mi 38) .
Ve 37letech trvalo otěhotnět půl roku, v 6 cyklu se povedlo, asi díky ovulacnimu testu 🙂
Všechny čtyři děti byli hned - u mě platí, že stačí, aby se na mě kouknul a jsem v tom 😀 ( poslední syn se mi narodil v 35letech).
Já 38, manžel 42, hned 🙂.
Ja i muž 35, dite na první dobrou, co sme si řekli, že chceme druhé
Při prvním těhotenství mi bylo 33, při druhém 35, partner je o 6 let starší.
@lenkabake začali jsme se snažit v mých 37,následovalo několik "ztrat" a teď mi tu béká 4 mes.lumpik. Zadarilo se až díky KETu,me je momentálně 41 a manželovi bude 43. Ještě mám téměř 19leteho syna z prvního vztahu. Držím ✊✊
@hanynka1704 ďakujem
@lenkabake úplně v klidu ve 35. To jsem měla první dítě. Pak druhé ve 36 a třetí krátce před 38. My jsme se teda snažili déle, ale teď to jde samo.
od 35.do 39. ....... dloooooouho, až pomohlo ivf.....není to všude růžové a u nás problém nebyl.
My jsme se snažili xxx let, nakonec jsem v 35letech otěhotněla po 3IVF a ve 36 letech rodila. Sice během tehotenstvi bylo více negativního než pozitivniho, ale nelituji a zopakla bych si to klidně znovu, strašně mi to chybí. Zacla jsem si to uzivat až začátkem 7m a pak jsem ležela mesic přes porodem na rizikovem odd. Máme půlroční holcicku❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je mi 34 a po vysazení antikoncepce jsem otěhotněla za 7 měsíců, přirozeně. Partnerovi je 35 let.