Otěhotnění v prvním cyklu po porodu. Jak jste to poznaly?

lenatko91
17. čer 2021

V mnoha diskuzích jsem si všimla, že spousta maminek otěhotněla hned v prvním cyklu po porodu. Tak mě zajímá, jak jste to poznaly? Co vás vedlo k tomu udělat si test? 🙂 Přece jen většinou vynechá ms nebo se pár cíleně snaží, tak tam je to jasné. Ale jak to bylo u vás, když jste ms ještě neměly?😊

maki90
17. čer 2021

@lenatko91 prostě jsem se cítila těhotně, udělala test a byl pozitivní. I když to nakonec nedopadlo, poznala jsem to bezpečně (a to jsme se chránili, tudíž jsem to fakt nepředpokládala).

betysch
17. čer 2021

@lenatko91 když jsem se pozvracela jsem se po míchaných vajickach co jsem udelala dceři k obědu.

plksv
17. čer 2021

Stalo se to mojí sestře. Nemohla najednou dopnout kalhoty 🙂. Byl z toho 16tt. Dělala jsem si z ní legraci, že většina maminek hledá na prvním ultrazvuku srdíčko, jí hned řekli pohlaví 🙂.

lenatko91
autor
17. čer 2021

@maki90 To je super, ženská intuice 👍 u dcery se mi stalo něco podobného, ale byli jsme po IUI a v jeden moment jsem měla naráz pocit, že to vyšlo.

lenatko91
autor
17. čer 2021

@betysch to je jak z filmu 😃

lenatko91
autor
17. čer 2021

@plksv to mohl být dobrý šok 😃

maki90
18. čer 2021

@lenatko91 já měla pozitivní test celkem 9x a vždy jsem si byla jistá, ještě než jsem ho udělala 😄 že mám z toho jen dvě děti,to už je jiný příběh 😔