Dobrý den , je tu někdo kdo otěhotněl s jedním vejcovodem , když ovulace probíhala pravé tam kde vejcovod chybí ? Děkuji
@loylii tak ted jste mi dala naději ☺️ Moc dekuju
V tom případě to prubneme i když to bude z te špatně strany 🙂
Já taky.😊
Kolegine dokonce dvakrát.Drzim palce ♥️
Nemám vejcovod ani vaječník na jedné straně. 3 děti, poslední dvě na první pokus 😉
Fakt tolik vás je ? To jsem ani nečekala … 🙂 já se pravé bála 🙂
Ja, na jeden neplanovany nechraneny styk s manželem 😁. A ma mamka take otehotnela jen s jednim vejcovodem a hned 2x
Bez pravého vejcovodů a veječníku a s rozsáhlou endometriózou jsem nakonec otěhotněla dvakrát přirozeně a mám dvě krásné, zdravé děti ❤️😉
A vy jste všichni měli potvrzeno , ze v době otěhotnění probíhala ovulace z te strany kdy bylo něco odebráno.
Ja ne. Nikdy jsem ovulaci neresila. Ale v nemocnici mi rikali, ze to tak je, ze sance se odebranym vejcovodem nejak rapidne nesnižuje. Ten druhy to proste zvladne za oba
Ahoj minulý rok hlasem otěhotněla po 3 letech snažení a bohužel mimodelozne vzali mi levý vejcovod.. po té 9 měsíců snažení a teď jsem v 9 tt těhotenství ovulaci jsem měla poslední měsíce právě tam kde vejcovod nemám.. taky jsem se bála ale vyšlo to tak přeji hodně štěstí ať se podaří co nejdřív 😊😇
@martinakokyova moc děkuji 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Natáhne se… já😀