Otěhotnění přes nepravidelnou MS. Máte zkušenosti?

roxanalit
1. dub 2020

Holky, máte prosím Vás některá zkušenost - otěhotnění přes nepravidelnou MS od vysazení HA? Moje cykly jsou šílené, 32Dc,15 DC a teď jsem 36 DC a čekám, jestli se objeví ms,nebo - //, takové štěstí mít ale nejspíše nebudu... Máte některá zkušenost ? 🙂

elzab
1. dub 2020

@roxanalit prakticky ano... Naučila jsem se symtotermální metodu a vypozorovala, kdy mám ovulaci. Otěhotněla jsem až 43 DC...

veruuu_kubesovic
1. dub 2020

ano, zažila jsem a pokud není jiný problém doporučím na srovnání cyklu Fertipronu, měla jsem nepravidelný cyklus po vysazení HA a jakmile jsem začala brát Fertipronu tak se mi cyklus srovnal do +- 30dnů a pak jsem do 3měsíců otěhotněla (a to jsem měla cyklus 28dní/38dní/41dní atd)

syslounek
1. dub 2020

Ano jde. Přes nepravidelné cykly jsem otěhotněla 2x.

syslounek
1. dub 2020

Ještě dodám, otěhotněla jsem vždy když jsem nechtěla, když jsem se snažila a kontrolovala ovulaci, pila čaje a vše okolo, tak nic.

marla86
1. dub 2020

@roxanalit kdyz je ovulece, tak jde. Ja otehotnela az nejaky 40dc

roxanalit
autor
1. dub 2020

@veruuu_kubesovic
@syslounek
@elzab
@marla86 děkuji, už jsem klidnější a mám aspoň nějakou naději 🙂

1772
1. dub 2020

Zcela nepravidelně cykly, neléčeno, protože 1. těhotenství zcela neplánované 🤣
Takže opravdu to jde.

kaca261
10. dub 2020

@roxanalit ano dá se to, zrovna jsem v pátém týdnu ❤️❤️ Snažili jsme se 10 měsíců...
Antikoncepci jsem brala zhruba 4 roky, pak cca 3 roky menstruace hrozne nepravidelna, treba dva mesice vubec, pak dva tydny v kuse.. hrozne ruzne.. pak mi doktorka pichla injekci, nasadila gynprodyl a zjistila mi spatne hodnoty prolaktinu.. konecne to vyslo, snad bude vse v poradku ❤️

roxanalit
autor
10. dub 2020

@kaca261 paráda, tak držím palce ať je vše v pořádku 🍀🍀🍀