Holky, máte prosím Vás některá zkušenost - otěhotnění přes nepravidelnou MS od vysazení HA? Moje cykly jsou šílené, 32Dc,15 DC a teď jsem 36 DC a čekám, jestli se objeví ms,nebo - //, takové štěstí mít ale nejspíše nebudu... Máte některá zkušenost ? 🙂
ano, zažila jsem a pokud není jiný problém doporučím na srovnání cyklu Fertipronu, měla jsem nepravidelný cyklus po vysazení HA a jakmile jsem začala brát Fertipronu tak se mi cyklus srovnal do +- 30dnů a pak jsem do 3měsíců otěhotněla (a to jsem měla cyklus 28dní/38dní/41dní atd)
Ano jde. Přes nepravidelné cykly jsem otěhotněla 2x.
Ještě dodám, otěhotněla jsem vždy když jsem nechtěla, když jsem se snažila a kontrolovala ovulaci, pila čaje a vše okolo, tak nic.
@veruuu_kubesovic
@syslounek
@elzab
@marla86 děkuji, už jsem klidnější a mám aspoň nějakou naději 🙂
Zcela nepravidelně cykly, neléčeno, protože 1. těhotenství zcela neplánované 🤣
Takže opravdu to jde.
@roxanalit ano dá se to, zrovna jsem v pátém týdnu ❤️❤️ Snažili jsme se 10 měsíců...
Antikoncepci jsem brala zhruba 4 roky, pak cca 3 roky menstruace hrozne nepravidelna, treba dva mesice vubec, pak dva tydny v kuse.. hrozne ruzne.. pak mi doktorka pichla injekci, nasadila gynprodyl a zjistila mi spatne hodnoty prolaktinu.. konecne to vyslo, snad bude vse v poradku ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@roxanalit prakticky ano... Naučila jsem se symtotermální metodu a vypozorovala, kdy mám ovulaci. Otěhotněla jsem až 43 DC...