Ahoj, hned mě neukamenujte.
Chtěla jsem se zeptat jestli znáte někoho kdo otěhotněl přes HA, nebo bez vědomí partnera a jak. (Ja si osobně myslím, že přes vědomí partnera to přeci nejde ne?) 😀
Znám takové páry dva. No přes HA to jde celkem snadno, stačí si je nevzít. Jinak partner jim pak hodně dlouho připomínal, že ON dítě nechtěl. Také už pak s dotyčnou další dítě nechtěli (nedivím se). Pro mě je to stejný podvod jako nevěra.
Já myslím, že to jde... Nevzít si HA s tím, že partner to neví... A pak bohužel neví, že by se měl chránit no.
@marlendyetrich moje už bývala kamarádka občas vynechávala prášky a pak dělala hrozně překvapenou, že otěhotněla i přes antikoncepci. Ona ale nepatří mezi úplně bystré lidi, takže si ho prostě potřebovala nějak pojistit a chtěla záminku, aby se mohla hned nastěhovat i do podmínek, kde bych teda děti vychovávat nechtěla ... No u chlapa je to asi jednoduché taky, když ženská spoléhá na to, že se hlídá a on to jakože nestihne 😄
mám známou, která partnerovi lhala že bere antikoncepci a otěhotněla. Partner se nedozvěděl že mu lhala ale nebyl na dítě připravený.....takže to dopadlo tak že ji nutil jít na potrat a když omítnula tak se sní rozešel. Pokud se udělá takový podraz na partnera musí žena počítat s tím, že je velké riziko že na to zůstane sama
Mě se povedlo otěhotnět přes Ha a to jsem ji poctivě brala. Protože s manželem jsem tak brzo další mimčo opravdu neplanovali. Jen popřípadě pro rypalky manžel pracuje v Německu tak 2-3 měsíce v kuse a pak cca 14 dní doma. Takže opravdu nejsem blázen abych si dobrovolně nechala udělat další dítě. Se kterým pak budu sama doma. A teď z toho máme 6 měsíčního kluka
@marlendyetrich Znám pár co otěhotněly přes tělísko. A bez vědomí partnera to jde taky. Určitě ti chlap nepočítá pilulky, nebo např.já mám antikoncepci formou injekce. A nikdy se mnou nejde chlap do ordinace aby viděl že mi to fakt píchají ☺ ale znám i případ kdy to bylo opačně. Chlap si myslel jak se pokoušejí s přítelkyní o mimi, a ona tajně měla antikoncepci.
No já znám pár, ona chtěla druhé dítě, on odmítal. Tak přestala brát prášky, otehotnela, jemu řekla, že prášky selhaly a on si ještě přijde jako nadsamec, že je tak plodnej, že je na něj antikoncepce kratka. A když to byl ještě syn, vymekl úplně a tetelí se blahem. Ale nedokážu posoudit do jake míry je fakt tak blbě nebo do jake míry hrál tu hru s ní a dítě možná vlastně taky chtěl. Ale prezentují to takhle.
Ja osobne si myslim, ze otehotnet pres HA muze tak mozna jedna zena z milionu. Vetsina tech, co rikaji, ze otehotneli pres HA to zapominali braf nebo meli treba ATB nebo strevni potize, braly trezalku a nebo to udelali umyslne za zady partnera a svadi to na selhani HA. Ta spolehlivost pri dokonalem uzivani je skoro 100 % a uz jsem slysela o dost pripadech, co rikaly, ze otehotnely pres HA, takze by to statisticky uplne neklaplo. Proste jim neverim.
@jana31990 ty muzes byt opravdu ta vyjimka, pokud jsi presvedcena, ze nedoslo k zadne moznosti snizeni ucinnosti.
@treasurka Mě nestraš, fakt jsi otěhotněla i přes antikoncepci jo? 😟
@klokanka31 Jojo, a vesele jsem si brala az do tretiho mesice, nez me napadlo si udelat test... A fakt jsem nevynechala, ani ATB nebrala, ani trezalku nepila... 🤷🏻♀️
@treasurka Takže jsi brala pilulky... Já mám injekci tak snad neselže ☺
@lenickakl mají spolu druhé co vím (prodloužila si tak mateřskou), ale jestli jim to klape nebo jak to mají mezi sebou fakt netuším. 🤷 Byly spolu chvilku a ona to měla doma na nic, tak otěhotněla, problém vyřešen podle jejího. Ale jeho barák totální skladiště a ruina a bydleli v jedné místnosti, v té druhé bydlela jeho matka. Bych si asi hodila mašli 🙄
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marlendyetrich Přes HA se mi to povedlo, ale miminku pak přestalo tlouct srdíčko v 10tt, žádná Ant. není 100% . Přes vědomí partnera to už je o něčem jiném... to je pak cílené a samozřejmě, že to jde, když mu řekneš, že bereš Ant. a přitom ne... to je pak už na svědomí té dotyčné.