Otěhotnění před MS. Je možné, že by se to povedlo?

saphii
18. kvě 2020

ahoj. Za mesic to bude rok od porodu, pred mesicem jsem to dostala poprve , rozhodli jsme se o druhé miminko a zkoušeli jsme to 2 dny před Ms , od te doby porad nic. Myslíte ze je možné ze by se nám to povedlo?

tasimia
18. kvě 2020

@saphii udělej si těhotenský test, takhle tu všichni můžeme jen hádat🙂.

leniczka23
18. kvě 2020

Zalezi na ovulaci..pokud 2 dny pred ms byla (coz je mala pravdepodobnost ale stava se to) tal je to mozny..urcite ti test rekne vic.

jaja01k
18. kvě 2020

Udělej si těhotenský test. Jestli jsi měla teprve první menstruaci po porodu, nemusíš ještě mít srovnaný cyklus, jak jsi byla zvyklá. Takže jsi klidně mohla mít posunutou ovulaci a můžeš být těhotná. A nebo máš jen zpožděnou menstruaci.
Já to měla taky tak, že jak jsem to poprvé po porodu dostala, rozhodli jsme pro druhé miminko, a hned ten první měsíc to vyšlo. Držím palce, ať i vám to vyjde 🙂

kiluau
18. kvě 2020

Ja jsem poslední MS měla 31.12., cyklus cca 34 dní, takže jsem to měla dostat kolem 04.02.... MS nedorazila a k oplodnění došlo 31.01... možné je všechno.... 🙂

sudylichozrout
18. kvě 2020

@kiluau Coz znamena, ze kdyby k nemu nedoslo, mela bys vyrazne prodlouzeny cyklus, cca 50 dnu by trval. Prosze se ti posunula ovulace.