Ahojky, chci se zeptat, měla jste některá problém otěhotnět po vyndání hormonálního nitroděložního tělíska? Popřípadě jak dlouho to trvalo?
@pipi_puncocha a co jsi brala, aby se ti cyklus srovnal?
@simpar dala jsem výpověď a byla 2 měsíce doma a pak jsem brala Gynex. Opět nevím, co z toho pomohlo. 🙂
U mě to bylo tak že 3.5. Jsem vytahla tělisko, 6.5. Sem měla MS a cca 19-22.5 jsem počala😂 a 2.6. sem měla na testu //
@lenka_tom @pipi_puncocha Já jsem byla vytáhnout tělísko 18. září, první menstruaci jsem dostala 29. října, ale bohužel nedostavila se ovulace, ale teď ani menstruace :( Nevím, co mám dělat, mám z toho celkem stres a na gyndu se bojím jít, že by se mi doktorka vysmála s tím, že to moc řeším.
@widowblack To ti gratuluji, jsi šťastlivka 🙂
@simpar já jsem právě měla MS třeba 1x za 3 měsíce... 🙄
Tělísko mi vypadlo a omylem jsem otěhotněla. Bylo mi už přes 40, šance malá a přesto to bylo hned.
V dubnu vyjmuti teliska, v cervenci // carky, nyni 22 tyden 🙂
Holky, menší refresh 🙂 Dneska jsem byla na gyndě a pan doktor mě moc potěšil. Začal se mnou řešit dlouhé cykly a taky podporu ovulace. Napsal mi hormony jako utrogestan atd., ale ty jsem odmítla s tím, že ještě počkám, jestli se tělo nesrovná samo za pomocí přírodních doplňků. Probral se mnou ovulační testy (které mi k mému překvapení doporučil) a měření bazální teploty. Poté mi udělal ultrazvuk a říkal, že vypadá, že se tělo chystá na ovulaci. Větší radost mi udělat nemohl 🙂 Zároveň říkal, že kdyby se nedařilo, tak mám kdykoliv přijít a začneme situaci řešit. Takže žádné kecy typu počkejte a za rok uvidíme. Jsem z jeho přístupu nadšená 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
U nás rok a třičtvrtě, měla jsem po vyndání problémy s nepravidelným cyklem. Nicméně zřejmě se na tom podílel i stres, nechci to házet jen na tělísko.