Dobrý den,
minulý týden v 10.tt proběhl spontánní potrat. Plod měl pouze 5 mm, bez srdíčka, vyvíjet se přestal už někdy 5+4tt.
Včera od doktora potvrzeno, že odešlo vše co mělo a nebude potřeba nějak dále dočišťovat. Další kontrola za půl roku, pokud bude vše ok. Řekl, že do měsíce by měla přijít menstruace a ať pak necháme proběhnout jeden cyklus a můžeme se začít znovu snažit.
Moje otázka je jak je to myšleno tím jedním cyklem, jakože až po druhé menstruaci? A kdy můžeme mít alespoň chráněný sex, to jsou otázky které mě napadly až později, jinak bych se zeptala včera doktora.
Cítím se úplně v pohodě, i potrat proběhl téměř jako menstruace, žádné větší bolesti.
@anonym2323 lékař myslel Ms která by vám teď měla přijít jste v 6 neděli tak bych sex měla az po Ms ať nemáte nějaký zánět atd ..
No nám řekli po 3 měsících, ale vzala jsem to jako po třetí ms. První přišla 5 týdnů po potratu, pak byl sex a kontrola po šestinedělí. Pak druhá, třetí a čtvrtá už nepřišla. Já osobně bych počkala na ms, do té doby sex ne. A ta druhá ms, tj nechat proběhnout přirozený cyklus od ms do ms, ne že začátek cyklu je sp, to je pro jistotu, že tělo funguje jak má. My jsme si pospíšili dost, kvůli věku a práci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nám řekly že pokud budeme chtít další miminko tak nejdřív po 3 měsících ,aby tělo se dalo do pořádku . My čekali po šestinedělí na sex pak byla kontrola u dr .