Otěhotnění po revizi. Za jak dlouho?

kikinka90
5. led 2021

Zdravím... Jsem po revizi dělohy chtěla jsem se zeptat jestli tu je některá která ji prodělala taky? A za jak dlouho jste otěhotněly znova? Vím že má být 3 měsice až půl roku pauza. Děkuji

maki90
5. led 2021

@kikinka90 ahoj, otěhotněla jsem úspěšně třetí cyklus po revizi, hned jak jsme se mohli začít pokoušet 🙂

mmm88
5. led 2021

Ahoj. Třetí porevizní ms už nepřišla 😊 nasadila jsem hned kontryhel čaj a Drmek tablety.

misak48
5. led 2021

Já taky ve třetím cyklu, na první pokus 🙂

2hanah
6. led 2021

Taky už třetí měsíc napoprvé, po revizi nebo potratu to je jako když zaliješ trávníček, jde to pak dobře - říkával jeden pan doktor. Půl roku je už zbytečně dlouho, pokud jsi bez potíží, to už pak zase někdo má problémy, že mu to nejde, jsou tady už na to diskuse, mám je pročtené a ty 3 měsíce píšou holky dost často, jinak doktor mi řekl, že po první přirozené ms se můžeme hned snažit, já počkala radši dvě. A je nás hodně, co jsme tímto prošly, buď vklidu a věř, že to dopadne dobře❤

elinkav
6. led 2021

Otěhotněla jsem 4 měsíce po revizi. Snažit jsme se začali 3 měsíce po. Dřív jsem se bála a nebyla na to ani psychicky připravená. 🙂

holkaokomodra
6. led 2021

@kikinka90 v kolikatem týdnu si revizi měla? Jinak taky tři měsíce po revizi 😊 dnes tu mám 13 let mladyho puberťáka 😁

ba2te
6. led 2021

Dali jsme si 3 měsíce pauzu dle doporučení Dr., otěhotněla jsem až rok po revizi.

michaelarousova
6. led 2021

@kikinka90 dodrzela jsem sestinedeli a hned jsem otehotnela☺️

petralp
6. led 2021

Dodržela jsem šestinedělí a zadařilo se po půl roce. Zkusila jsem kontryhel a kapky gynex.

kami1984
6. led 2021

Nedodrželi jsme ani měsíc, byť to nebyl záměr.

kikinka90
autor
6. led 2021

@holkaokomodra ahoj 5tt hned na začátku.

barulina
6. led 2021

Ja loni v kvetnu. A v srpnu uz jsem byla tehotna

adelafri
6. led 2021

@kikinka90 byla jsem po ZT v dubnu a v červenci byla poslední MS 🙂

holkaokomodra
6. led 2021

@kikinka90 tak to se nebojte hned po šestinedělí 😉 a proč ti vůbec dělali revizi? Já jsem měla pak po synovi ještě dva SP asi v 6tt a bez revize.

janapetrvalska
6. led 2021

To zalezi na tom zda telo pokracuje v cyklech jak kdyby nic nebo se rozhodi a chbili trvs nez se nastartuje. Ja otehotnela az 8 mes po revizi, kdy to skoncilo samovolnem potratem. Pote jsem otehotnela po roce a ctvrt.

mhpraha
6. led 2021

@kikinka90 Ahoj, já dodržela doporučovaných 6 měsíců po revizi, cítila jsem to i na sobě, že po 3 měsících bych nebyla ready. měla jsem zamlklé těhotenství v 11 týdnu, tak možná i proto. Pak jsem otěhotněla znovu asi do 3 měsíců, co jsme začali zkoušet a ted jsem v 15 týdnu.. musím to zaklepat, zatím všechno dobré, tak at to vydrží!! mně hodně pomohla čínská medicína, abych se dala dokupy. držím pěsti!

kikinka90
autor
6. led 2021

@holkaokomodra hcg rostlo a pak začalo klesat ... A samo to nešlo😏

holkaokomodra
6. led 2021

@kikinka90 aha, tak to asi jo, je fakz, že mě vždycky nechali až když jsem krvacela, ale u toho prvního před 14 lety to bylo stejně tak nevím jestli mi nedělali ten zákrok zbytečně, ale to už nezjistím 😊

cinam
6. led 2021

Po revizi v 10tt jsme si dali 3 měsíce pauzu a otěhotněla jsem pak za další tři měsíce. Pak jsem měla ještě zt v 5tt, ale to jsem řešila jen potratovymi pilulkami, po kterých mi hned nastartoval cyklus jako předtím a hned jsme se začali snažit. Otěhotněla jsem na druhý pokus

kikinka90
autor
7. led 2021

Všem děkuji za info💙 já jen mám trošku obavy aby se to nestalo znova až se Budem snažit😏

cinam
7. led 2021

@kikinka90 vždycky už se pak člověk bojí no. Ale stejně s tím nic neuděláš. Já to mám na střídačku, jednou nevydařené, pak vydařené, pak zase nic a teď 23tt a doufám, že vše už bude v pořádku až do konce. Dál už to asi nebudu pokoušet 😁😊 vám držím palce 😊

andycr
7. led 2021

Jsem taky ve fázi čekání. Byla jsem před necelými 5 týdny na revizi po zamlklém těhotenství v 11tt a doktor mi na kontrole řekl dvě menstruace a můžeme začít snažit znovu. Záleží jak se cítíš fyzicky i psychicky. Já jsem v pohodě. Snad ms dorazí brzy. Nevím jestli vydržíme čekat ☺️

blani81
11. led 2021

Ahojky. Konečně někdo kdo to tady řeší aktuálně. Nemám to s kým probrat.
Jsem měsíc po revizi. ZT v 13 tt. Psychicky to se mnou zacvičilo ( otěhotněla jsem po 10letech). Doktorka mi doporučila počkat tři měsíce a potom se začít snažit. Řekla, ať začnu užívat kyselinu listovou. Dnes jsem si koupila kontryhel. Ještě srovnat stitnou žlázu. Zatím nepřišla ani první MS.
Popravdě se bojím, aby se to neopakovalo. Moc si přejeme druhé Mimi, ale už mám dost let!

blani81
11. led 2021

@andycr my byly spolu ve skupince červen 2021.
Četla jsme tam co se ti stalo a bylo mi tě hrozně líto. Ani ne týden po tobě se mi to stalo taky.

andycr
11. led 2021

@blani81 to mě hrozně mrzí 😔. Místo radosti konec 😔. Ale určitě nám to na podruhé vyjde. Já se cítím dobře, fyzicky i psychicky. Už jen aby přišla ta menstruace.
Doktor taky říkal abych brala listovku, ale na ten kontryhel se netvářil. Říkal že to není nutné, ale jestli mám pocit že mi bylinky pomůžou tak ať je piju. Ale že se to srovná prostě samo. Důležité prý je že vím že to jde, že můžu otěhotnět.
Jinak jsem se dočetla že pokud nemáš problém s cyklem, tak kontryhel není nutný, že by mohl způsobit i anovulační cykly. Takže já určitě pít nebudu, běžně s ms nemám problém.

blani81
12. led 2021

@andycr no já už od pátku špinim a začíná mě občas bolet bericho, tak snad už MS přijde. Doktorka mě varovala, že u mě to bude divočina, protože nejsem dobře vytištěna. Jinak v březnu- dubnu to budeme zkoušet. Snad to vyjde a tentokrát bude vše v pořádku. Dalších 10 let čekat nemůžu. Ten strach, asi bude ve mě pořád.... Dokud se nenarodi zdravé miminko 🙏

andycr
12. led 2021

@blani81 já furt nic 🤷 už začínám 6 tyden po revizi. Snad brzy dorazí. I když, nedodrželi jsme šestinedělí 🙈 ale manžel si dával pozor, doufám teda 🙈.
To je fakt doba 10let. Ale jak jsem psala, můj doktor říkal že důležité je vědět, že to jde otěhotnět. Tak přeji hodně štěstí 🍀❤️🍀 Taky si myslím že ten strach nepřejde, furt na to bude člověk myslet.

blani81
13. led 2021

@andycr tak MS se dnes dodtavila. Šestinedeli jsme taky nedodrželi 🤫. I mě doktorka říkala, že je důležité, že jsem otěhotněla. Teď ještě vydržet dvě MS a budeme zkoušet znovu. I tobě přeji hodně štěstí🍀 a všem holkám, které si tohle prozily. Snad už jsme si smůlu vybraly a už bude jen dobře.

eliska901
26. led 2021

Ahoj ja byla v rijnu na revizi ve 13tt
Malicka byla vazne nemocna 😔 pockali sme na konec sestinedeli prvni ms mi prisla po 7tydnech. Od te doby se snazime a stale nic ted mi ma prijit treti ms a test negativni. Bojim ze to bude trvat dlouho. Driv sem na sobe ovulaci poznala z vytoku ale ted nemam vubec zadny priznaky tak se bojim aby ovulace vubec probihala taky mate holky bezpriznakovou ovulaci? Ja od ty revize nemam prave ten vytok tak se bojim jestli nezmizela ovulace nebo jestli je bezny ze kazda nema ten vytok.
Jinak doktor mi tez rekl kyselinu listovou tu uz beru od sestinedeli na ten kontryhel sem cetla hodne spatnych recenzi ze muze rozhodit ms a ze i holky krvaceli uplne mimo cyklus vickrat.
Doufam ze se nak zadari co nejvic miminko si preju moc.
Prvni tehu se zadarilo rychle druhy mesic a ted mam strach aby to netrvalo dlouho.

andycr
26. led 2021

@eliska901 já mám ovulaci bezpříznakovou, respektive bez bolestí. Hlen jen mírně, žádný velký množství.
Ovu testy jsi nezkoušela?
Já doufám že se nám taky brzy zadaří. Teď mi skončila první menstruace po revizi ☺️