Otěhotnění po revizi. Snažili jste se hned po ms?

zuzanajaresova
24. zář 2019

Hezký den 🙂 holky a maminky chci se optat, 15.8.2029 jsem podstoupila v 11.tt revizi kvůli zamlklemu těhotenství... už mám i po 1. Menstruaci, po celou dobu od revize piju kontryhelovy vajíčky na doporuceni. Chtěla bych se optat, zda tu je někdo, kdo se snažil o miminko hned po menstruaci. Doktorky dvě mi řekly, ze po menstruaci se můžeme snažit, ze to je po revizi, jak když se pohnoji 🙂 prave, ze jsme na to s přítelem už jak se říká ,,vlitli,,... ale sestinedeli jsme dodrželi 😃🙈

barulina
24. zář 2019

Ja. V kvetnu revize, sestinedeli, jedna ms a driha uz nedosla

klea81
24. zář 2019

Počkala jsem 2 ms

007renda
24. zář 2019

Já jsem na tom byla úplně stejně jako Vy, akorát revizi jsme měla v dubnu. Počkala jsem 3 měsíce, takže se snažíme od srpna. Pro můj klid. Celou dobu jsem jen na femibionu a od září jsem pila kontryhelovy čaj, malinovou směs a jeřáb ptačí. Chtěla jsem se snažit hned po šestinedělí, ale prý se mi mohl potrat opakovat. Což nemusí být pravidlo... Také záleží na věku, jak se cítíte atd.

kami1984
24. zář 2019

Já otěhotněla hned, nepřišla aní 1 porevizní MS.

007renda
24. zář 2019

@kami1984 a vše bylo v pořádku?

zuzanajaresova
autor
24. zář 2019

@007renda ano přesně 🙂 .. cítím se velmi dobře, tak doufáme, ze vše bude v pořádku 🙂

adelinaover30
24. zář 2019

Ja jsem prodelala revizi v 10.tt na konci listopadu,snažit jsme se zacali v lednu a v březnu pozitivni tt... drzim palce 🍀

007renda
24. zář 2019

@zuzanajaresova Tak budu držet palce, ať je vše v pořádku🙂

kami1984
24. zář 2019

@007renda syyln se narodil o 25dní dříve kvůli mé počínající preeklampsii, ale jinak vše v pořádku. Narodil se úplně zdravý, teď už má 8.

radullah
24. zář 2019

@zuzanajaresova měla jsem to stejně, včetně revize právě v 11tt. Dodržet šestinedělí, počkat si na první ms a tím bych řekla, že je snažení započato. Já jsem otěhotněla 4 měsíce na to a bohužel jsem potratila znovu, protože mi nedostatečně dorůstala po revizi děložní sliznice, ale to jsem se dozvěděla až na následné kontrole (měli podezření na mimoděložní a bylo 3dny před Vánocema, tak jsem byla hned poslána do nemocnice, aby to pohlídali). 4 měsíce na to jsem otěhotněla znovu (nasazen navíc čaj z maliníku právě pro podporu růstu sliznice a tonizace dělohy) a zatím se prďolka drží už 26 týdnů 🙂

tinkad29
24. zář 2019

@zuzanajaresova byla jsem na revizi minulý rok v listopadu. Chtěla jsem počkat alespoň 2 ms. Někdy v lednu po ms jsme se začali snažit a na začátku dubna už pozitivní test 🙂 hodně štěstí 🍀

hejluc
24. zář 2019

Jak můj gynekolog tak lékař v nemocnici mi řekli, že můžeme znovu zkoušet po 1. MS.

hodnelasky
25. zář 2019

otěhotněla jsem přesně po 3 menstruaci, hned napoprvé vlastně jsem to tak rychlé ani nečekala, ale ani bych dřív nezkoušela, protože ty první dvě menstruace mi nepřišly plnohodnotné, až ta třetí byla pořádné krvácení, předtím spíš takové očistky a proč riskovat další potrat kvůli své nedočkavosti., když sliznice ještě není zregenerovaná.. Jsou případy, kdy to vyjde, ale zase si řikám, že doktor to se mnou myslí dobře a proto mi doporučil počkat 3 měsíce...poslechla bych svého gynekologa, pokud vám řekl,m že hned můžete proč ne, opravdu záleží na tom, jak to u vás probíhalo, já byla na revizi dvakrát během 5 dní, takže to bylo pro tělo asi větší nálož... snad už vám to vyjde!

petula.bir
25. zář 2019

Ahojky já byla na revizi v únoru - 10tt a zatím tedy čekáme. 🤔 tak uvidíme kdy se povede

007renda
25. zář 2019

@petula.bir Jak dlouho se snažíte? A berete něco na podporu? 🙂

petula.bir
25. zář 2019

@007renda
V lednu jsem otěhotněla - bez snažení 🤨 pak v únoru revize 10tt a od té doby se snažíme. Nic na podporu neberu. Jen dělám ovulační testy a merim bazální teplotu.

007renda
25. zář 2019

@petula.bir Tak držím palce! Snad se brzy zadaří 🙂

milu2015
25. zář 2019

Po první revizi jsme čekali půl roku než jsme se začali snažit. A čekali další půl rok než to opravdu vyšlo a narodil se nám kluk 😊 Loni před Vánoci další revize a to už jsme tak dlouho se snažením nečekali. Po dvou menstruacích a vyšlo to znovu. Brala jsem jen listovku. Člověk to nesmí mít moc v té hlavě 😉

janita3
25. zář 2019

@zuzanajaresova U mě to bylo loni úplně stejné. Revize v 11tt dne 15.8.2018 a dnes mám u sebe přesně osm týdnů starou píďalku ❤️ Začali jsme se snažit po druhé ms na doporučení mojí dr. Držím palce, aby se i Vám do roka zadařilo 🤗

zuzanajaresova
autor
26. zář 2019

@janita3 moc děkujeme 🙂 my už se snažíme teď po 1. Menstruaci jak nám doktorka řekla, tak doufáme ve štěstí 🙂🍀

dolfaj
26. zář 2019

@barulina přesně i já jsem tak měla a díky bohu jsem ve 20 tt

barulina
26. zář 2019

@dolfaj jj. Ja taky verim ze uz vse bude ok. Ja jsem na konci 12tt

janita3
26. zář 2019

@zuzanajaresova Jestli se cítíš dobře a doktorka snažení posvětila, tak proč ne 🤗 Já měla po revizi komplikace, protože neodešlo vše, tak jsem na dřívější snažení neměla ani pomyšlení. Jee, to asi vyznělo ode mě hloupě, aby se Vám do roka zadařilo - samozřejmě zdravého miminko jsem tím myslela, aby jste se také do roka dočkali ❤️