Ahoj holky, jsem sest tydnu a pet dni po revizi a ms mi jeste neprisla. Zacli sme se od patku zase snazit o miminko. K me otazce kdyz sem jeste nemela ms je mozne ze otehotnim? Nevim jak to presne byva s ovulaci po revizi.
Ale asi to kazdym dnem dostanu uz mam chvilickama takovy ten svetle ruzivy slaby hlen co mivam pred ms.
Ale zajima me pokud to nedostanu je naka pravdepodobnost ze bych mohla mit v sestinedeli ovulaci? Opravdu mevim jak to chodi po revizi.
Dekuju moc za odpovedi
@nikishkaaaa jsem po kontrole u doktora vse mam v poradku kdybych vedela ze neni neco v poradku tak neriskuji. Jinak co kdo rika mimo toho co sem se ja ptala mi je jedno delam to co citim ja a sama vim v jakem sem stavu takze naky karani nepotrebuju
@nikishkaaaa a sestinedeli sem dodrzela
@eliska901 na otazku jsem Ti odpovedela, a nemuzu za to, ze kdyz se ti muj nazor nelibi. Jsem zdravotnik a lekare, ktery Ti doporuci otehotnet bez 1. menstruace povazuji za velice "odvazneho" 😉 ale jiste, je to na Tobe, ja pisi jen svuj nazor 😉 tak hodne stesti!
@nikishkaaaa psalas neco na co jsem se te neptala takze ano ten nazor me nezajima
@nikishkaaaa a nikde zde nepisu ze mi lekar neco doporucil.
Ptala sem se na konkretni otazky nikdo se te nezadal o nazory na vic. Dekuju ale nezajima me tvuj nazor
Ahoj, možné to je. Můj doktor je v tomto asi trochu "rebel", protože mi řekl, že, pokud bude po revizi vše v pořádku, můžu se začít snažit už za 14 dní, kdy je možné, že se uvolní vajíčko. Nakonec jsem otěhotněla "až" po první menstruaci, teď jsem 15tt a zatím vše dobré. Jen podotýkám, že mému doktorovi je něco kolem 60.
@eliska901 no tak mozne to je. Ja mela 14 dni po revizi ovulaci a ms dorazila presne po 28 dnech. Kazdy to ma jinak. Po druhe revizi se mi misto ovulace udelala cysta. Vzdy mi doporucili nechat projit sestinedeli a prvni ms a pak teprv zacit zkouset. Ta prvni sliznice nemusi byt kvalitni a je tam velke riziko, ale to sis jiste zjistovala. I kdyz riziko je vzdy a dokud neporodis zdrave dite nikdy nevis. Ja jsem otehotnela 4 mesice po revizi a ted v 15 tt se mi objevilo velke krvaceni a obri hematom. Zatim mimi drzi, ale je to stres a jestli to dame je velka neznama, verim, ze ano. Jestli to souvisi s predchozimi zasahy do delohy nikdo nerekne. Ale prvni tehotenstvi bylo naprosto bez problemu od zacatku az do konce. Takze tohle me prekvapilo. Ja bych pockala alespon na tu prvni menstruaci. Ale je to muj nazor a na to ses neptala, takze k tve otazce, pokud prijde ovulace tak otehotnet muzes, tecka. Je spousta zen, ktere otehotnela hned a zadne problemy nebyly. Hodne stesti. Telo vetsinou samo vi, kdy je pripravene.
Holky ted si nevim rady, zacinam spinit asi se mi rozjede ms spinim slabounce zatim bere se to uz jako zacatek ms nebo az kdyz budu krvacet tak to se teprve pocita?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska901 ahoj, otehotneni po revizi, i kdyz jeste nebyla menzes, je mozne. Nezlob se, ze to napisu takto naprimo, ale za me je to nezodpovedne, kazdy lekar Ti po revizi doporuci minimalne dodrzet sestinedeli + nechat probehnout 1 menstruaci. Nekteri doporucuji pockat 3-6 mesicu (coz mi doporucili 2 lekari nezavisle na sobe). Pokud se snazis drive nez po 1. menstruaci velmi riskujes, v deloze jeste mohou byt zbytky srazenin, ktere pokud se nevylouci, mohou velmi ohrozit dalsi tehotenstvi. Je to Tva vec, ale ja bych se drive nez po 1. Menzes urcite nesnazila!!! Pokud ano, musim pocitat s tim, ze pripadne tehu opet nedopadne.