Otěhotnění po prodělaném covidu. Máte zkušenosti?

nick1234
28. črc 2022

Dobrý den / ahoj. Právě procházím Covidem (žádná hrůza, první tři dny teploty, bolest hlavy, vlastně celého těla, nyní 6. den už pouze únava, kasel, rýma, ale žádná hrůza). Nicméně už téměř rok se snažím otěhotnět (vlastně se snažíme už 2 roky, ale první zamlkle tehotenstvi bylo v únoru 21, druhé v červenci 21, a od té doby se mi nedaří otěhotnět😞). Je dobré dat si po Covid nějakou pauzu (i když tuhle variantu úplně nechci slyšet 🤭🙈) nebo jaké jsou vaše zkušenosti s otěhotněním po Covidu? Předesilam ze “nestlacim na pilu”, nechávám věcem volný průběh, tehotenstvi se nebráním, ale nechci pořad čekat “až něco…”. Dekuji za odpovědi

sigyn
28. črc 2022

Já byla těsně před otěhotněním na očkování, při obou těhotenstvích jsem covid prodělala a zcela bez následků jak pro mě, tak pro děti.

jako_mala_holka
28. črc 2022

Já měla covid koncem března a začátkem dubna jsem otěhotněla, jsem v 19tt a všechno je ok

malinkata
28. črc 2022

Já měla Covid v lednu, když jsem byla ve 12 týdnu těhotenství. Pichala jsem si injekce.
Teď končím 38 týden

nick1234
autor
28. črc 2022

@malinkata a ty injekce měli nějakou souvislost s covidem?

ellyem
28. črc 2022

Já měla covid v 5./6.tt. Máme zdravého syna 🙂.

malinkata
28. črc 2022

@nick1234 ano. Kvůli srážlivosti krve

fazolkazuzka
28. črc 2022

Tuto chřipku jsem mela když jsem si zjistila tehu. Nevěděla jsem proč zvracím a je mi tak děsně blbě. Takže jsem mela covid test pozitivní a tehu taky. Nikoho jsem neinformovala. Nevidím důvod pokud nejsou vysoké teploty. A všechno vporadku.