Otěhotnění po odstranění tělíska. Za jak dlouho?

katka9184
16. led 2020

Krásné ráno všem🌸,
je mezi vámi někdo, kdo má čerstvou zkušenost s otěhotněním po odstranění tělíska? Za jak dlouho jste otěhotněly? Nějaké komplikace po vyjmutí tělíska?
Děkuji moc za odpovědi 💁‍♀️

terulie94
16. led 2020

Měla jsem nehormonální tělísko, vyjmutí jsem ani necítila a otěhotněla jsem po půl roce. Teď jsem ve 12tt 🙋

widowblack
16. led 2020

Vytažení tělíska bylo chvilkové "štípnutí " , pak jsem dostala během týdne ms, a další sem už nedostala teď jsem už v 36tt a čekám kdy se nám holubička vyklube 😊

katka9184
autor
16. led 2020

@terulie94 gratuluji 🎉 takže půlroční snažení nebo jste to nechávali náhodě?

katka9184
autor
16. led 2020

@widowblack To bylo nějaké rychlé 😱😍, pochybuji, že by nám to šlo takhle snadno. Já mám také nehormonalní, ale to asi nemá vliv má rychlost početí. 😁

majvik
16. led 2020

měla jsem nehormonální, nechala jsem si ho vyndat a u toho jsem se doktorky ptala jak to je s otěhotněním. Říkala mi, že když někomu vyndává tělísko, že se obvykle do půl roku vrátí s těhotenstvím. Já jsem se vrátila s pozitivním testem přesně za měsíc🙂

terulie94
16. led 2020

@katka9184 Děkuji ♥️ Ze začátku jsem to nijak neřešila, ani plodné dny (vyndávala jsem ho na začátku května), v září jsem začala jíst různé bylinky (Gynex a něco z TČM) a na konci listopadu jsem měla pozitivní TT 🙏

ajenka82
16. led 2020

@katka9184 já jsem si nechala vyndat tělísko, a v podstatě se zdařilo hned při první ovulaci. Bohužel jsem ve 12tt musela na kyretáž,plod se přestal vyvíjet ( ale to prý byla špatná genetická informace. ) a po třech měsících se zdařilo hned znova.a teď v ruce držím měsíčního tvorečka 🥰🥰🥰

jirovapa
16. led 2020

@katka9184 po vyndání bezhormonální tělíska jsem otěhotněla do 2 měsíců 😁.

zizulka2008
16. led 2020

Ja otehotnela hned,uz mi dalsi ms neprisla 🙈😁

widowblack
16. led 2020

@katka9184 jo extra rychlý , hold sem plodná víc než bych chtěla 🤣 já měla tělísko jeydess ( je hormonální na 3 roky, vxtahovala jsem ho po 2 letech a pár měsících )

meekos
16. led 2020

@katka9184 měla jsme nehormonalni tělísko, vyjmutí je vterinka a pokoušet se o miminko jsme mohli hned... za 3 týdny jsem byla na gynda opet, už s pozitivním testem... šlo to rychleji než jsme čekala 😁

katka9184
autor
16. led 2020

Teda holky, vy jste mě mile překvapily, uvidíme jak rychle to půjde nám 😇. Doktor říkal, že máme počkat jeden cyklus a pak se můžeme začít snažit 😊😇

katka9184
autor
31. led 2020

Je tu někdo, kdo měl po vytažení nehormonálního tělíska rozhozenou ms? 😑 Dle pokynů lékaře jsme se měli jeden cyklus chránit a pak se začít snažit, takže jsme provozovali přerušovaný styk, už mám dva dny opožděnou MS, ale břicho už několik dní bolí jako na MS. 🙄 Měla jsem jí vždy přesnou skoro na den a teď tohle, zrovna když na ní čekáme 😑

hadruska
31. led 2020

@katka9184 Ja mela nehormon a otehotnela jsem uz vecer po otehoneni.Takze bez snazeni 😀😀

katka9184
autor
31. led 2020

@hadruska mně jde teď spíše o tu MS. Chtěli jsme nechat proběhnout ten jeden cyklus.
Takže se bojím, že se mi teď rozhodí ms. No uvidím. Těhotenství si myslím, že to není. Sice jsme spolu spali v plodné dny, ale bylo to přerušovaný.

malinkaelinka
31. led 2020

Měla jsem Mirenu - hormonální tělísko. Po vyndání jsem čekala 7 týdnů na první MS a otěhotněla jsem cca rok a půl po vyndání.

katka9184
autor
31. led 2020

@malinkaelinka u hormonálního bych očekávala, že se to může rozhodit, ale když jsem měla nehormonalni. No uvidíme no😑

hadruska
31. led 2020

@katka9184 Muze to byt posunute psychikou,nebo bych zkusila test 🙂

katka9184
autor
31. led 2020

@hadruska neříkám, že poslední měsíce jsem byla ve stresu, ale vždy ms dorazila. Ale vše je samozřejmě možné.
Když MS nepřijde, tak zkusím udělat test. I když si myslím, že bude negativní 🙂

kkjanicka
10. lis 2020

Holky, jen pridam mou relativně čerstvou, měla jsem Mirenu, vyndana 22.9.,MS 9.10. A už //. Všem přeji, aby se všem brzy zadarilo.