Krásné ráno všem🌸,
je mezi vámi někdo, kdo má čerstvou zkušenost s otěhotněním po odstranění tělíska? Za jak dlouho jste otěhotněly? Nějaké komplikace po vyjmutí tělíska?
Děkuji moc za odpovědi 💁♀️
Vytažení tělíska bylo chvilkové "štípnutí " , pak jsem dostala během týdne ms, a další sem už nedostala teď jsem už v 36tt a čekám kdy se nám holubička vyklube 😊
@widowblack To bylo nějaké rychlé 😱😍, pochybuji, že by nám to šlo takhle snadno. Já mám také nehormonalní, ale to asi nemá vliv má rychlost početí. 😁
měla jsem nehormonální, nechala jsem si ho vyndat a u toho jsem se doktorky ptala jak to je s otěhotněním. Říkala mi, že když někomu vyndává tělísko, že se obvykle do půl roku vrátí s těhotenstvím. Já jsem se vrátila s pozitivním testem přesně za měsíc🙂
@katka9184 já jsem si nechala vyndat tělísko, a v podstatě se zdařilo hned při první ovulaci. Bohužel jsem ve 12tt musela na kyretáž,plod se přestal vyvíjet ( ale to prý byla špatná genetická informace. ) a po třech měsících se zdařilo hned znova.a teď v ruce držím měsíčního tvorečka 🥰🥰🥰
Ja otehotnela hned,uz mi dalsi ms neprisla 🙈😁
@katka9184 jo extra rychlý , hold sem plodná víc než bych chtěla 🤣 já měla tělísko jeydess ( je hormonální na 3 roky, vxtahovala jsem ho po 2 letech a pár měsících )
Teda holky, vy jste mě mile překvapily, uvidíme jak rychle to půjde nám 😇. Doktor říkal, že máme počkat jeden cyklus a pak se můžeme začít snažit 😊😇
Je tu někdo, kdo měl po vytažení nehormonálního tělíska rozhozenou ms? 😑 Dle pokynů lékaře jsme se měli jeden cyklus chránit a pak se začít snažit, takže jsme provozovali přerušovaný styk, už mám dva dny opožděnou MS, ale břicho už několik dní bolí jako na MS. 🙄 Měla jsem jí vždy přesnou skoro na den a teď tohle, zrovna když na ní čekáme 😑
Měla jsem Mirenu - hormonální tělísko. Po vyndání jsem čekala 7 týdnů na první MS a otěhotněla jsem cca rok a půl po vyndání.
@malinkaelinka u hormonálního bych očekávala, že se to může rozhodit, ale když jsem měla nehormonalni. No uvidíme no😑
Holky, jen pridam mou relativně čerstvou, měla jsem Mirenu, vyndana 22.9.,MS 9.10. A už //. Všem přeji, aby se všem brzy zadarilo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla jsem nehormonální tělísko, vyjmutí jsem ani necítila a otěhotněla jsem po půl roce. Teď jsem ve 12tt 🙋