Otěhotnění po Clostilbegytu

lorellin
28. bře 2017

Dobry den, mam dotaz....tenhle mesic jsem poprve uzivala clostik s tim ze 11dc jsem mela 1 folikul 11mm a druhy 9 nebo 13 nejsem si jista a nizsi sliznici....myslite ze je mozne ze folikuly dozraji a budeme mit sanci? Doktorka se moc netvarila ale 15dc mi rpo jistotu dala pregnil tak nevim.....moc dekuji za rady....

luska__
28. bře 2017

myslím si, že tenhle cyklus jste to jen polechtali.
pristi uz to bude zase lepsi a třeba to klapne. U mě první cyklus 13dc asi 12mm a další jsem už otěhotněla , i přes to, že mi doktor řekl, že to brát nemám ( a já ho neposlechla) a vyšlo to. a žadny pregnyl jsem neměla

boure888
28. bře 2017

@luska__ , gratuluji, asi jsem ti už někde psala, já měla 12dc folikl 13 a 16 den 22 a píchnut pregnyl a teď se modlím..Mám zvláštní pocity na menstruac a pak to přestanei a mám utrogestan a po něm je mi občas na spaní a motá se hlava.
@lorellin i zázraky se dějí, jen musíme věřit, i já občas ztrácím vírů..

lorellin
autor
28. bře 2017

No právě....mam za sebou mimodelozni tehotenstvi s docela divokym prubehem a ted se snazime 4 mesice a zatim to vypada bez ovulace tak snad tenhle mesic....no pichnu v patek pregnyl a uvidime....ale uz mam prasky i na dalsi mesic.....

boure888
28. bře 2017

@lorellin další clostibegyt na další měsíc?Mě doktorka ,řekla,pokud se to nepovede,měla by být pauza???Máš utrogestan na udržení?

lorellin
autor
28. bře 2017

Muze se davat 3 mesice a pak pauza...a nejaky zensky to berou spoustu mesicu....mesic je malo, prave ze ten prvni se bere vetsinou jen 1 tableta, druhej 2 a tak...ale nekdo bere rovnou 2...jinak nemam, zatim neni co drzet 😆 to zacnu resit az později.....

boure888
28. bře 2017

@lorellin mě to dala doktorka dva dny po pregnylu na 18 dní a pak se uvidí, Teda tiše věřím

lorellin
autor
28. bře 2017

Ahaa tak ja to beru 3-7 den cyklu....zatim jsem cetla jen o tomhle pouziti....tak je to asi jinak kdyz to beres tak dlouho....

monikaa_p
28. bře 2017

Já sem po něm otěhotněla hned první měsíc. Folikul nevyrostl jak měl,ale doktorka řekla,že přes víkend třeba ještě dozraje. No asi dozrál,protože se povedlo a teď mi kope v pupíku malá divoška 🙂 Držím pěsti ať to klapne 😉 Šance rozhodně je 🙂

lorellin
autor
29. bře 2017

Moc dekuju....pockam a uvidim, stejne mi nic jieho nezbude 😀