Dobry den, mam dotaz....tenhle mesic jsem poprve uzivala clostik s tim ze 11dc jsem mela 1 folikul 11mm a druhy 9 nebo 13 nejsem si jista a nizsi sliznici....myslite ze je mozne ze folikuly dozraji a budeme mit sanci? Doktorka se moc netvarila ale 15dc mi rpo jistotu dala pregnil tak nevim.....moc dekuji za rady....
@luska__ , gratuluji, asi jsem ti už někde psala, já měla 12dc folikl 13 a 16 den 22 a píchnut pregnyl a teď se modlím..Mám zvláštní pocity na menstruac a pak to přestanei a mám utrogestan a po něm je mi občas na spaní a motá se hlava.
@lorellin i zázraky se dějí, jen musíme věřit, i já občas ztrácím vírů..
No právě....mam za sebou mimodelozni tehotenstvi s docela divokym prubehem a ted se snazime 4 mesice a zatim to vypada bez ovulace tak snad tenhle mesic....no pichnu v patek pregnyl a uvidime....ale uz mam prasky i na dalsi mesic.....
Muze se davat 3 mesice a pak pauza...a nejaky zensky to berou spoustu mesicu....mesic je malo, prave ze ten prvni se bere vetsinou jen 1 tableta, druhej 2 a tak...ale nekdo bere rovnou 2...jinak nemam, zatim neni co drzet 😆 to zacnu resit az později.....
Ahaa tak ja to beru 3-7 den cyklu....zatim jsem cetla jen o tomhle pouziti....tak je to asi jinak kdyz to beres tak dlouho....
Já sem po něm otěhotněla hned první měsíc. Folikul nevyrostl jak měl,ale doktorka řekla,že přes víkend třeba ještě dozraje. No asi dozrál,protože se povedlo a teď mi kope v pupíku malá divoška 🙂 Držím pěsti ať to klapne 😉 Šance rozhodně je 🙂
Moc dekuju....pockam a uvidim, stejne mi nic jieho nezbude 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
myslím si, že tenhle cyklus jste to jen polechtali.
pristi uz to bude zase lepsi a třeba to klapne. U mě první cyklus 13dc asi 12mm a další jsem už otěhotněla , i přes to, že mi doktor řekl, že to brát nemám ( a já ho neposlechla) a vyšlo to. a žadny pregnyl jsem neměla