Jak otěhotnět i se štítnou žlázou která se už léčí jak na to
Kamarádka taky, léčí se leta, hrozné problémy, otěhotněla bez problému.
@janeckovadenimarie zeptej se svyho endokrinologa
Pokud jsou hormony v normě, nebude problém. Já otěhotněla i bez štítné žlázy, jenom na vyladěných hormonech. 2 ze 3 děti na první pokus 😇
Musíš mít srovnane hormony štítné žlázy a pak to půjde, nám to trvalo než se to povedlo, ale nemyslím si, že to byla vina pouze sž. Konzultuj s endokrinologem, držím palce.
Prášky beru od dětství, pravidelně chodím na kontroly, prášky mám nastavené dobře a beru je poctivě opravdu každý den. Otěhotněla jsem na první pokus 🙂 zajdi na endokrinologii, tam ti poradí 🙂
@janeckovadenimarie Ahoj,muj endokrinolog mi rekl,ze si musim zjist,dad ovuluji a pak by problem byt nemel ze podle testu vse v poradku.. No 6 mesicu jsem ovulaci nemela,neresila jsem na gynekologii,jelikoz jsme planovali to zkouset az po svatbe,ale koupila jsem si cinske bylinky a konecne se mi srovnal cyklus a ovulace se objevila a no zkusili jsme pred svatbou a ono to vyslo a takhle napoprve 🙂 Urcite se vam take zadari,zkuste ovulacni testy!
Otehotnela jsem naprosto v pohode. Da se rici na prvni pokus. Hodne mi pomohl caj z karbince a hlavne jecmen a chlorella od GreenWays. Doporucuji! 😉Hodne stesti!
Od narození se léčím s chronickým autoimunitním zánětem štítné žlázy, respektive hypotyreózou. Už jako mimino každý den protilátky, beru celou dobu Euthyrox kam si paměť sahá... No, o mimčo jsme se snažili skoro 2 roky. Pak jsem si řekla, že na to úplně kašlu, přestala jsem se sledovat, myslet na to, zase jsem se víc věnovala škole, práci, holkám... A dvě čárky “jak blesk z čistého nebe”. Ten cyklus jsem měla taky šílený. Někdy dlouhý i přes 60 dní. Často jsem jedla mořské řasy, ryby, pokud možno potraviny bohaté na jód, ale nesmí se to zase přehánět. Chvíli může trvat, než se štítka dá do pořádku a bude makat jako by jí nic nebylo. A ječmen a Chrolleru vč. Spiruliny jsem brala taky. Prodávají i tabletky se všema 3 superpotravinama ☺️ Držím pěsti ♥️
@janeckovadenimarie Čaj z bylinky, která se jmenuje karbinec evropský. Dají se objednat různé tinktury či přímo čaj pouze z této bylinky. Pije se 2-3 denně. Pěkně srovnává hodnoty štítné žlázy, jak sníženou, tak zvýšenou funkci. Ale o tom se určitě někde dočtete. Ječmen a chlorella od české firmy Green Ways, čistě přírodní, žádná chemie a má to blahodárný vliv nejen na štítnou žlázu, ale celkově pěkně čistí organizmus a pomáhá ve spoustě věcí. Piju ječmen 2-3 x denně 3-5 vrchovatých lžiček a k tomu 90 chlorell, ale dá se i větší množství Nejen, že se mi srovnala imunita, ale hlavně ta štítná žláza. Pokud bys chtěla více informací, klidně můžeš napsat sz. 🙂 Hezký den!
Prece za problemy se stitnou zlazou muzou rozhozeny hormony a ty zadny caje ani doplnky stravy nevyladi. Verim, ze podpori imunitu a tak, ale se stitnou zlazou se sama lecim a doktor rikal, ze muzu jist sebezdraveji, ale nepomuze.
Pokud chces otehotnet, ver endokrinologovi.
@janeckovadenimarie Ahoj .. já se se štítnou žlázou léčím od 12 let.. Mám hypo tedy sníženou funkci.. O miminko jsme se začali snažit ve 22 letech ve 27 letech se nám narodila první dcera, druha za tři roky a třetí přišlo úplně nečekaně po dalších 5ti letech... A přirozeně.. (ale nedopadlo to bohužel dobře) ty první dvě byli po IVF.. Jinak to u nás bohužel tehdy nešlo.. Držím palečky.. Nic není ztraceno.. Se štítnou a zvlášť léčenou poruchou štítné žlázy se otěhotnět dá.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já se léčím se štítnou žlázou od dětství a problém s otěhotněním jsem neměla.Víc jsem si začala hlídat ovulaci a šlo to skoro hned.