Dobrý den , mám cistu na levém vaječníku čekám na operaci , 40 dnů jsem brala hormonální léky po kontrole cista zvětšená nyní cca 5 dní nevolnosti je možné otěhotnění i přes cistu ? Pokud jsem opravdu těhotná jaké jsou rizika v těhotenství cista je 6cm , má někdo zkušenosti ? Žiju v zahraničí lékaři tady nic moc
@vichys Ja jsem 7tt,a mám cystu 4cm na levém vaječníku. Nevím jestli se cysta vytvořila po oplodnění, nebo před. Ale doktor to nijak neřešil,mám se jen šetřit. A otěhotnět přes cystu se také dá,vaječníky máte dva 🙂 zkusila bych test. Ale mě bylo řečeno že můžu zvracet i právě z te cysty.
Ano otěhotnět přes cystu je možný 🤰🏻❤️ Taky už jsem myslela ze nee a to už mám jednu operaci pred 2 lety ta sebou 🤷🏻♀️A za měsíc mám termín porodu 😉 Měla jsem 3,5 cm cystu na levém vaječníku nevím jestli ji tam mám dodnes , ale na začátku mi ji doktorka pravidelně kontrolovala a vse bez problému tak uvidíme po porodu .Mám i endometriozu na levém vaječníku takže cysta byla náplnena krvi ne tak co muže s MS odejít ,ale těhotenstvím mi to hodně pomohlo 😊
@simonabogy krásná fotečka děkuji za odpověď
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Muzes otehotnet i pres cystu. Udělej test.